Αποκτήστε το βιβλίο για την οδηγία IDD της οικονομολόγου, Μυρτώς Χαμπάκη

Κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες το μοναδικό βιβλίο για την οδηγία IDD και συγγραφέα την οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη.

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό Οδηγό για τις κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

VIVLIO IDD 760390

Με τη χρήση κατανοητής γλώσσας και με δομή που συμβαδίζει με τα πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο προσεγγίζει  τις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προσυμβατική ενημέρωση, τη σύγκρουση συμφερόντων, την οργάνωση και τη διακυβέρνηση των καναλιών διανομής και των προϊόντων καθώς και των απαιτήσεων επιμόρφωσης, καταλληλόλητας και αξιοπιστίας.

Στόχος του βιβλίου είναι να περιγράψει εν συντομία, αλλά ουσιαστικά, το πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την 1η Οκτωβρίου 2018 – την ημερομηνία σταθμό για την οριστική υιοθέτηση του νέου πλαισίου.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η κ. Μυρτώ Χαμπάκη, γνωστό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε on line από το www.insuranceinnovation.gr/publications ή τηλεφωνικά στο 2315 311282.

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE

Δείτε την συνέντευξη της Μυρτώς Χαμπάκη καθώς και αποσπάσματα από την παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα.

Δείτε το διαφημιστικό spot του βιβλίου:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]