ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρετανικά κεφάλαια εισρέουν σε βορειοελλαδίτικη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω γνωστής μεσιτικής εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του insuranceforum.gr μεγάλο deal έκλεισε στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η συμφωνία αφορά την είσοδο πασίγνωστου broker με έδρα την Αθήνα στο μετοχικό κεφάλαιο μίας εκ των μεγαλύτερων βορειοελλαδίτικων εταιρειών διαμεσολάβησης.
Οι υπογραφές έπεσαν τις προηγούμενες ημέρες και το κλίμα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και από τις δύο πλευρές δεδομένων των προοπτικών που ξεδιπλώνονται για περεταίρω αναπτυξιακές κινήσεις στη Β. Ελλάδα και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη μεσιτική εταιρεία αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα του κλάδου με μεγάλη ιστορία στο χώρο και δραστηριοποιείται εκτός από την χώρα μας και στην Βρετανική ασφαλιστική αγορά.
Βασικό κριτήριο για την επιλογή της συγκεκριμένης βορειοελλαδίτικης εταιρείας αποτέλεσε η πολύχρονη δραστηριότητα της εταιρείας στην κεντρική και Βόρεια Ελλάδα αλλά και ο σημαντικός αριθμός συνεργατών που διαθέτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα διανομής ακόμη περισσότερων ασφαλιστικών προϊόντων εξιδεικευμένων και μη αλλά και νέων προϊόντων που θα έρθουν απευθείας από την αγορά του Λονδίνου.

Η επίσημη ανακοίνωση της πολύ σημαντικής αυτής συνεργασίας θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]