Αποχώρηση Γ. Μαυρέλη από την International Life (underwriter.gr)

Με το κάτωθι αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο Deputy CEO της International Life γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την εταιρεία.

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης είχε αναλάβει καθήκοντα στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2015 προερχόμενος από την Interamerican όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών.

Αγαπητοί Συνεργάτες και Συνάδελφοι,

Το τελευταίο εξάμηνο κάτω από συνθήκες πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δύσκολες, το δίκτυο πωλήσεων, συνεργαζόμενοι πράκτορες και μεσίτες, εργαζόμενοι και στελέχη της International Life δώσαμε μια μεγάλη μάχη  για τους πελάτες της εταιρείας, τη τιμή της διαμεσολάβησης και του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Σήμερα με την πρόταση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ να δίνει λύση σε ένα μεγάλο μέρος του χαρτοφυλακίου Ζωής και Υγείας, ενώ ταυτόχρονα ξένοι επενδυτές εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την Ιnternational Life ΑΕΓΑ, αισθάνομαι οτι ολοκληρώνεται ο κύκλος της δικής μου παρουσίας στην εταιρεία. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την τιμή και την ανεκτίμητη εμπειρία να είμαστε μαζί σ’ αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μαυρέλης Γιώργος
Deputy CEO
International life

πηγή: underwriter.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]