Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν μάνα και κόρη σε νοσοκομείο στην Πάτρα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν άνοιξε η πόρτα ανελκυστήρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια» , Πατρινή με την κόρη της που βρέθηκαν  στο νοσηλευτικό ίδρυμα την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να επισκεφθούν ασθενή.

Βέβαια η εικόνα έξω από το ασανσέρ (χαρτιά και ιατρικές μάσκες), ίσως  αποτελούσε «προάγγελο» για το τι θα αντίκριζαν, περιγράφουν στο tempo24.gr. Όταν λοιπόν ο ανελκυστήρας έφτασε στο ισόγειο και η πόρτα άνοιξε, τότε έγινε και η «αποκάλυψη». Στο πάτωμα, ήταν πεταγμένες και ποδοπατημένες, χρησιμοποιημένες  χειρουργικές μάσκες και ανάμεσα  τους βαμβάκι που έφερε «αδιευκρίνιστο» κόκκινο χρώμα!

Η έκπληξη τους, όπως ήταν φυσικό μεγάλη και ακολούθησε η ρητορική ερώτηση για ποιο λόγο υγειονομικό υλικό – αγνώστου προελεύσεως – βρισκόταν εκτεθειμένο σε δημόσιο χώρο του Νοσοκομείου και μάλιστα σε σημείο που χρησιμοποιείται, όχι μόνο από επισκέπτες, συνοδούς ασθενών, αλλά και από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος.

Μετά από περίπου δυο ώρες, αποχώρησαν από το Νοσοκομείο. Κάλεσαν και πάλι ανελκυστήρα και έτυχε να μπουν, στο ίδιο ασανσέρ που πριν λίγες ώρες, είχαν «ανέβει» σε κλινική του τρίτου ορόφου του Πανεπιστημιακού Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Με λύπη διαπίστωσαν, πως το υγειονομικό υλικό παρέμενε εκεί…!

Πηγή: tempo24.news

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]