Απαράμιλλη ανταπόκριση του ασφαλιστικού κλάδου στο webinar του insurancewebinars.gr για την IDD με την Μ. Χαμπάκη.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των εκπροσώπων της ασφαλιστικής βιομηχανίας στο διαδικτυακό σεμινάριο της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019 με τίτλο «Νόμος 4583/2018 για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων (IDD) – Πρακτικά βήματα εφαρμογής» που διοργάνωσε το insurancewebinars.gr με την Οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη διασαφηνίζει την ανάγκη για επιμόρφωση και επίλυση αποριών που έχουν ακόμα οι επαγγελματίες του χώρου αρκετούς μήνες μετά την ενσωμάτωση της Οδηγίας IDD στο ελληνικό Δίκαιο. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που χαρακτηρίζει το επιμορφωτικό έργο της Insurace Innovation και του insurancewebinars.gr εδώ και χρόνια.

Η Οδηγία για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων ΕΕ 2016/97 γνωστή ως IDD, τέθηκε σε εφαρμογή πανευρωπαϊκά την 1η Οκτωβρίου 2018 και ενσωματώθηκε στο Εθνικό Δίκαιο με τον Ν.4583/2018. Αποτελεί αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος για τις εταιρίες και τους επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλισης. Tο insurancewebinars.gr ακολουθώντας τις νέες απαιτήσεις του ασφαλιστικού κλάδου και κατανοώντας τις επιμορφωτικές ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών διοργάνωσε εντελώς δωρεάν εχθές Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την προσαρμογή των διαμεσολαβητών και των ασφαλιστικών εταιρειών στον νόμο 4583/2018.

Η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου γέμισε τη ψηφιακή αίθουσα των 80 ατόμων στη χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση με εισηγήτρια την οικονομολόγο κα. Μυρτώ Χαμπάκη.

Το διαδικτυακό σεμινάριο αποσκοπούσε στην παρουσίαση πρακτικών βημάτων προσαρμογής για τη λειτουργική εφαρμογή των νέων απαιτήσεων σε ασφαλιστικά γραφεία και ασφαλιστικές εταιρίες. Απευθυνόταν σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Στη διάρκεια της μιάμισης ώρας, οι συμμετέχοντες έλυσαν το σύνολο των αποριών τους, συζήτησαν με την εισηγήτρια για τις αλλαγές που επέφερε ο νόμος και πληροφορήθηκαν για πλήθος θεμάτων, όπως για την εγγραφή στο Μητρώο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις επαγγελματικές απαιτήσεις γνώσεων και ικανοτήτων, τις οργανωτικές απαιτήσεις ασφαλιστικών επιχειρήσεων και την προσυμβατική ενημέρωση και σχετικά έντυπα.

Το σύνολο των webinars προσφέρονται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCYAEGEANINSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD και GLASSDRIVE

Η Insurance Innovation σάς ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και σας υπόσχεται πως θα συνεχίσει να παρέχει διαδικτυακές ενημερώσεις-σεμινάρια υψηλού επιπέδου για επίκαιρα θέματα που αφορούν τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και τις εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα, ενημερωθείτε για τα επόμενα webinars στο insuranceinnovation.gr/webinars.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]