Αναπτυξιακός ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της INTERAMERICAN για το Δίκτυο Συνεργατών

Στις 18 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε από τη Διεύθυνση Πωλήσεων της INTERAMERICAN
ο νέος Κανονισμός για το εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων, με πολλά στοιχεία που διαμορφώνουν ένα ακόμη πιο θετικό περιβάλλον ανάπτυξης των εργασιών για τους συνεργάτες. Οι αλλαγές και βελτιώσεις στον Κανονισμό υποστηρίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου και επιβραβεύουν ουσιαστικά την παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο ανανεωμένος και εμπλουτισμένος Κανονισμός χαρακτηρίζεται από την επιπλέον χρηματοδότηση, περιλαμβάνοντας και τα έκτακτα μπόνους του 2020. Ανταμείβει περισσότερους συνεργάτες, με έμφαση στα δυνατά σημεία κάθε συνεργάτη, παρέχοντας δυνατότητα για μεγαλύτερες αμοιβές από διαφορετικές πηγές. Ορισμένα ακόμη χαρακτηριστικά του Κανονισμού:

  • Στηρίζει τη στελέχωση, παρέχοντας στην πράξη κίνητρα για την ανάπτυξη των Unit Managers, Team Managers και των Γραφείων Πωλήσεων.
  • Παρέχει συγκεκριμένο πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβών για όλους τους συνεργάτες, για δύο χρόνια.
  • Δίνει πολλαπλά μπόνους και συγκεκριμένα, από 11 σε Συντονιστές και Unit Managers και 12 σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους.
  • Εστιάζει σε περισσότερες εργασίες, με προσέλκυση νέων πελατών και διατήρηση των υφισταμένων.
  • Ανανεώνει για δύο ακόμη έτη τη μηνιαία χρηματοδότηση των 400 ευρώ για νέους συνεργάτες – δηλαδή, εγγυάται ένα ελάχιστο εισόδημα.

Το αποκλειστικά εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων, που αριθμεί σήμερα 34 Γραφεία Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, αύξησε κατά το 2020 την παραγωγική δραστηριότητά του σε σχέση με το 2019, παρά την κρίση της πανδημίας. Ειδικότερα στον κλάδο Υγείας παρουσίασε βελτίωση των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων κατά 6%, ποσοστό αύξησης που πέτυχε και στους κλάδους Γενικών ασφαλίσεων. Ιδιαίτερα παραγωγικός στην Υγεία ήταν ο Δεκέμβριος, με νέα παραγωγή αυξημένη κατά 19% συγκριτικά με το 2019, ενώ στο σύνολο του έτους η νέα παραγωγή ήταν αυξημένη κατά 10%. Η στελέχωση με νέους ασφαλιστικούς συμβούλους το 2020 πρόσθεσε στο Δίκτυο 122 συνεργάτες.

Εν τω μεταξύ, οι ιδιαίτερες συνθήκες της χρονιάς που έκλεισε, έχουν αναδείξει και τη διαφορετική προσέγγιση των εκπαιδευτικών αναγκών των Συνεργατών της INTERAMERICAN για πωλήσεις και επικοινωνία με τους πελάτες, με μοχλό την ψηφιακή τεχνολογία. Στο 2020, η εταιρεία παρείχε μια νέα, ολοκληρωμένη και δομημένη εκπαιδευτική εμπειρία στο Δίκτυο Πωλήσεων. Η καινοτόμος εκπαιδευτική προσέγγιση, αφορούσε σε όλους τους συνεργάτες, ξεκινώντας από τους υποψηφίους και καταλήγοντας στο management των Γραφείων Πωλήσεων. Όλα τα μαθήματα πλέον πραγματοποιούνται με σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως: διάδραση, συμμετοχικότητα, role playing, story telling, gamification, ώστε να είναι περισσότερο αποτελεσματικά για κάθε εκπαιδευόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τομέας Εκπαίδευσης της INTERAMERICAN ήταν κοντά στους συνεργάτες του εταιρικού Δικτύου από τις πρώτες ημέρες των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με ενίσχυση της ψηφιακής εκπαίδευσης μέσω webinars, virtual classes και e-learning μαθημάτων.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]