Αναπόφευκτο το Run-Off για την International Life (sofokleousin.gr)

Μονόδρομος φέρεται να είναι το Run-Off για την International Life μετά από τις ανακοινώσεις του επόπτη για την κεφαλαιακή επάρκεια και φερεγγυότητα της εταιρείας. Η εκχώρηση μέσω run – off  χαρτοφυλακίων αποτελεί λύση για την αποδέσμευση αποθεματικών κεφαλαίων. Σημειώνεται μέσω των run off διαδικασιών, τα κλειστά χαρτοφυλάκια και οι προβλέψεις μεταφέρονται στον ισολογισμό της εταιρείας που διαπράττει την διαδικασία. Οι δε διαδικασίες είναι παρόμοιες με αυτές που ακολουθούνται στις συμφωνίες των εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Δαβάστε δημοσίευσμα του Sofokleousin τη 1η Μαρτίου 2016:  Πάει για Run – Off μέρος συμβολαίων της International Life ;

Μετά από μήνες καθυστερήσεων, η International Life μεταβίβασε μέρος του χαρτοφυλακίου Ζωής, περίπου το 70% στην Εθνική Ασφαλιστική ενώ επιχειρεί να μεταβιβάσει και το εναπομείναν ποσοστό προς την Εθνική Ασφαλιστική ή άλλη ασφαλιστική.

Συνεργασία σύναψε επίσης η International Life με την Interamerican στο κλάδο Γενιών Ζημιών, Ηδη εκδίδει και εξυπηρετεί μέσω της μεσιτικής της International Life, Premium Brokers, τις ανανεώσεις γενικών ασφαλίσεων Αυγούστου σε όλους τους κλάδους και επί του συνόλου του χαρτοφυλακίου της International Life ΑΕΓΑ.

Πρόσφατα ο επόπτης ενημέρωσε για την λήξη χρόνου (31 Ιουλίου 2016)  υποβολής στων ενστάσεων για τους ασφαλισμένους της International Life ΑΕΑΖ των οποίων τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μεταβιβάζονται στην Εθνική ΑΕΕΓΑ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς τους στην ανάδοχο, τα συμβόλαια θα εξυπηρετούνται από την International Life ΑΕΑΖ.

πηγή: http://www.sofokleousin.gr/archives/312218.html

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]