Ανακοίνωση του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” για την απώλεια του Συναδέλφου και Συνεταίρου Γεώργιου Κούμπα

Ακολουθεί ανακοίνωση του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” για την απώλεια του Συναδέλφου και Συνεταίρου Γεώργιου Κούμπα:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ», εκφράζει τη βαθιά του θλίψη, για την απώλεια του αγαπητού Συναδέλφου και Συνεταίρου  μας, Γιώργου Κούμπα.

Συνάδελφος, με επιτυχημένη Επαγγελματική &  Επιχειρηματική πορεία, με παράλληλη ενεργή συμμετοχή και δράση στα κοινά της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και της  Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Από τους Πρωτοπόρους στο χώρο  και τους Ιδρυτές του ΣΕΜΑ, αλλά και οραματιστής. Αγκάλιασε  χωρίς ενδοιασμούς την ιδέα   για ίδρυση Συνεταιρισμού Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα  και συνέβαλε ενεργά στο ξεκίνημα αυτού του πρωτοποριακού,  για την Ελλάδα, Εγχειρήματος.

Συνυπέγραψε μαζί με άλλους 31 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, την Ιδρυτική Πράξη του Συνεργατικού μας Σχήματος «ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝ ΠΕ».

Συμμερίστηκε με θέρμη, την ιδέα, του Συνεργάζεσθε, δίνοντας το μήνυμα, ότι και στον δικό μας χώρο, το μέλλον βρίσκετε στα Συνεργατικά Δίκτυα,  στην Συνεργασία Ανταγωνιστών .

Αγαπητέ Γιώργο

Έφυγες νωρίς, θα βρίσκεσαι όμως, πάντα ανάμεσά  μας, ως ξεχωριστός,  Συνάδελφος, Συνεταίρος και αγαπητός  φίλος.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στους Συνεργάτες σου και βέβαια στην αγαπημένη σου οικογένεια.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]