Ανακοίνωση προέδρου ΠΣΑΣ για τις εξελίξεις στον σύνδεσμο

Το insuranceforum.gr έλαβε και σας δημοσιεύει επιστολή της προέδρου του Π.Σ.Α.Σ κας Θεοδώρας Γουργούλη έπειτα απο τη χθεσινή Γενική Συνέλευση που διεξήχθει διαδικτυακά.

Η εν λόγω επιστολή επιβεβαιώνει πλήρως τα ρεπορτάζ που αναρτούσε κατα καιρούς η αποκαλυπτική ιστοσελίδα ενημέρωσης www.mavrosgatos.gr

Ανακοίνωση της Προέδρου του ΠΣΑΣ

Μετά λύπης γνωστοποιώ στα μέλη του ΠΣΑΣ ότι 4 μέλη του ΔΣ και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας, ο Ταμίας και 2 απλά μέλη, έχουν δημιουργήσει ομάδα, η οποία τορπιλίζει τις συνεδριάσεις του ΔΣ με αποτέλεσμα να μην λαμβάνονται αποφάσεις.

Η αντιπαλότητα οφείλεται στις ενστάσεις που είχα διατυπώσει ως Πρόεδρος και αφορούσαν τη σύμβαση για την MDRT Day με την Grand Razzmatazz ΙΚΕ και τα οικονομικά στοιχεία που εμπεριείχε αυτή και δημιουργούσαν προβλήματα.

Το γιατί τελικά υπογράφηκε αυτή η σύμβαση και από ποιον υποκαταστάθηκα, (γιατί υποκαταστάθηκα;) και το αν ή όχι υπήρχαν κρυμμένα συμφέροντα θα κριθεί στην επόμενη απολογιστική Γενική Συνέλευση. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του συνδέσμου από οποιαδήποτε θέση.

Θεοδώρα Γουργούλη

Πρόεδρος ΠΣΑΣ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]