Αλλαγές στα προγράμματα Επαγγελματικής Α.Ε. Ιατρών της Generalli

Σε αλλαγές επί των υφιστάμενων προγραμμάτων επαγγελματικής ευθύνης ιατρών προχώρησε η Generalli οι οποίες ισχύουν από 01/11/2016. Οι ανανεώσεις του Νοεμβρίου, οι οποίες θα εκδοθούν στις 8/10/2016, θα εναρμονιστούν αυτομάτως στο νέο πρόγραμμά.

Παρακάτω οι σημαντικότερες διαφοροποιήσεις:

1.Αναδιαμορφώνονται οι κατηγορίες  των ειδικοτήτων, εφαρμόζεται  μια πιο ορθολογική διάρθρωση ανάλογα με τη βαρύτητα της δραστηριότητας. Συνολικά το πρόγραμμά προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε πέντε κατηγορίες ειδικοτήτων ιατρών και μια επιπλέον επιλογή για φυσικοθεραπευτές/ μαίες/ νοσηλευτές. Το αποτέλεσμα είναι πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα στις περισσότερες κατηγορίες , με έκπτωση που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά και το 40% και περισσότερες επιλογές σε σχέση με το υφιστάμενο πρόγραμμα.

2. Επιπλέον και χωρίς καμία επιβάρυνση, συμπεριλαμβάνονται στην κάλυψη και δαπάνες νομικής στήριξης και δικαστικά έξοδα, μέχρι του ποσού των €10.000,00 για την υπεράσπιση του Ασφαλιζόμενου σε ποινικά δικαστήρια. Εντάσσονται στη βασική κάλυψη, υποστηρίζοντας τον ασφαλισμένο στην περίπτωση συμβάντος.

3. Συμπεριλαμβάνεται στην βασική κάλυψη, χωρίς επασφάλιστρο, η Γενική Αστική Ευθύνη των χώρων του ιατρείου του ιατρού, μέχρι €25.000,00.

4. Κοινό, ενιαίο και χωρίς καμία έκπτωση τιμολόγιο της Εταιρίας, για το σύνολο των Συνεργατών.

Πηγή : Από εγκύκλιο που απεστάλη σε συνεργάτες

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]