Αλιεύουν συμβόλαια της International

Κάποιοι τώρα επιχειρούν να πάρουν και να εντάξουν στην παραγωγή τους συμβόλαια  των Γενικών της International προκαλώντας την παρέμβαση του ασφαλιστικού διαχειριστή της εταιρείας ο οποίος διενεργεί εδώ και καιρό προσπάθειες προκειμένου να αποφευχθούν κλυδωνισμοί και σε αυτό το επίπεδο.

Κατά πληροφορίες αυτές οι περιπτώσεις, με δήθεν προνομιακή παροχή οικονομικών ωφελειών, επιχειρούν να τραβήξουν την παραγωγή δημιουργώντας εντυπώσεις που δεν επαληθεύονται. Οι τιμές που δήθεν προσφέρονται μπορεί να είναι υψηλότερες άλλων οι οποίοι μπορεί να θέλουν να αποκτήσουν παραγωγή αποφεύγουν όμως τις προτροπές που δημιουργούν εσφαλμένη αντίληψη για το τι πραγματικά συμβαίνει.
Το θέμα διερευνάται και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν κατά τις πληροφορίες μας, και νομικές ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία στο ευαίσθητο θέμα της International. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αποδέσμευση που έρχεται από μέρα σε μέρα στο μείζον θέμα της Εθνικής, θα επιτρέψει και στις Γενικές να υπάρξει καλύτερη μεθόδευση χειρισμών και ταυτόχρονα και ο διαχειριστής θα επανεξετάσει το θέμα της ρευστότητας και της κατεύθυνσης των χρηματικών ροών.
Πηγή: insurance-eea.gr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]