Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Internet & Social Media Marketing

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το Internet & το Social Media Marketing!

Καλεσμένος του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα θα είναι ο Δημήτρης Κονταράκης Internet Marketing Consultant και ιδιοκτήτης της εταιρείας eSteps.

H εκπομπή «Marketing on the GO» του Σαββάτου θα παρουσιάσει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα της προώθησης μέσω του διαδικτύου και θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:

  • Πώς μπορεί το Internet Marketing Plan να λειτουργήσει ως μέσω αύξησης επισκεψιμότητας;
  • Πως γίνεται μια Live Αξιολόγηση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τα διαγνωστικά εργαλεία της Google;
  • Ποιοι είναι οι τρόποι βελτίωσης της δομής και χρηστικότητας της ιστοσελίδα;
  • Πώς λειτουργεί η Google;

Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Marketing on the GO: Σάββατο 4/11/2017 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

 Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Starup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: http://amagi.gr  ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: https://www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: https://www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]