ΑΧΑ: Κοπή πίτας στη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη

Παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος και μέλη της ανώτατης διοίκησης

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για την Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών και των Ιωαννίνων.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Διεύθυνσης του κ. Παυλίδη που παρουσιάστηκαν από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων κ. Στάθη Γκίτικα, αποτέλεσαν το πρώτο μέρος του ετήσιου απολογισμού. Συγκεκριμένα, η παραγωγή από τους συνεργάτες του κ. Παυλίδη έθεσε τη Διεύθυνσή του στην πρώτη θέση μεταξύ των Διευθύνσεων της Εταιρείας, τόσο στις ασφαλίσεις ζωής όσο και στις γενικές ασφαλίσεις.

Μετά την παρουσίαση του κ. Γκίτικα, το λόγο έλαβε ο κ. Παυλίδης, ο οποίος αρχικά τόνισε ότι οι συνεργάτες του έκαναν το καλύτερο δυνατό σε μία δύσκολη χρονιά και ακολούθως επέστησε την προσοχή τους στο γεγονός ότι επιβάλλεται να υπάρχει συνεχής προσπάθεια, αύξηση της δραστηριότητας και της παραγωγής, καθώς και στόχευση στην προσέλκυση νέων συνεργατών που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των υψηλών στόχων για το 2016.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, κ. Ερρίκος Μοάτσος, ανέφερε πως το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών αποτελεί τον βασικό κορμό για την ανάπτυξη της Εταιρείας, επισημαίνοντας μια σειρά από ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κ. Μοάτσος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στα εξαιρετικά αποτελέσματα της ΑΧΑ συνολικά για το 2015.

Ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Νίκος Σακελλαρίου, ανέλυσε τις αλλαγές που επίκεινται στον ασφαλιστικό κλάδο ενόψει και της εφαρμογής της οδηγίας «Solvency II», ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάλυση της αγοράς για το 2016 και τους στρατηγικούς στόχους της ΑΧΑ σε αυτό το πλαίσιο. Κλείνοντας δήλωσε με βεβαιότητα ότι για μία χρονιά ακόμα οι συνεργάτες της Εταιρείας θα επιτύχουν τους υψηλούς στόχους τους.

Ο Διευθυντής Λειτουργιών, κ. Λυκούργος Πέτροβας, εστίασε στις νέες σύγχρονες διαδικασίες της Εταιρείας και τη σύνδεσή τους με τη νέα γενιά προϊόντων της ΑΧΑ ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επιβράβευση πελατών που έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους και την εμπιστοσύνη τους στην ΑΧΑ.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Ernesto Di Giorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματά τους, έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων για το 2015 και εστίασε στο ισχυρό εκπαιδευτικό πλάνο και το πλάνο ανάπτυξης συνεργατών για το 2016.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι κύριοι: Χαράλαμπος Αναστασιάδης, Διευθυντής Προϊόντων Marketing & Επικοινωνίας, Χρήστος Κουτσούκος, Διευθυντής Κλάδου Ζωής, Αλέξανδρος Γούναρης, Διευθυντής Υποκαταστήματος ΑΧΑ Β. Ελλάδας και οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης κ.κ.: Σταύρος Κόσσου, Ελένη Τσίτρα, Δέσποινα Αλμπανίδου και Χρήστος Μοναστηρίδης.

Σε ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να φέρουν τη Διεύθυνσή τους και την Εταιρεία ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο παραγωγής.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]