4 νέες βελτιώσεις στο Fast Allianz

Ο κλάδος αυτοκινήτου αποτελεί βασικό πυλώνα στρατηγικού σχεδιασμού για την Allianz Ελλάδος, στοχεύοντας στην ευρεία κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Η Allianz Ελλάδος υλοποίησε μια σειρά νέων σχεδιασμών, διευρύνοντας τις λύσεις που έχουν στη διάθεση τους οι πελάτες της αλλά και βελτιώνοντας τα εργαλεία δουλείας που υποστηρίζουν την καθημερινή τους εργασία.

Οι βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο  Fast Allianz είναι οι εξής:

  • έκπτωση σε συμβόλαιο με ετήσιο τρόπο πληρωμής ασφαλίστρων

Από τις ανανεώσεις του Μαρτίου και για τις Νέες Εργασίες από 9 Φεβρουαρίου, παρέχεται έκπτωση στα ασφάλιστρα των συμβολαίων που εξοφλούνται ετησίως. Η έκπτωση αυτή θα είναι σε ποσοστό 10% *, συγκρινόμενη με τα ασφάλιστρα ενός συμβολαίου που εξοφλείται σε εξαμηνιαίες δόσεις.

  • Άμεση έναρξη ασφάλισης σε περιπτώσεις εκπρόθεσμης καταβολής ασφαλίστρων ανανεώσεων

Μέχρι σήμερα, η ημερομηνία έναρξης ασφάλισης για τα ανανεωτήρια συμβόλαια, με εκπρόθεσμη καταβολή ασφαλίστρων από τον πελάτη, είναι η επόμενη ημέρα της έκδοσης / πληρωμής του. Η Allianz Ελλάδος διευκολύνει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη από 9 Φεβρουαρίου, η ημερομηνία έναρξης ασφάλισης θα είναι η τρέχουσα ημερομηνία καθώς και ώρα έκδοσης του συμβολαίου από το συνεργάτη, αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή Fast Allianz.

  • Δικαίωμα έκδοσης – εκτύπωσης

Από 9 Φεβρουαρίου διευρύνεται το δικαίωμα έκδοσης-εκτύπωσης μέσα από το Fast Allianz για νέες εργασίες καινούργιων ΕΙΧ οχημάτων που έχουν εμπορική αξία έως € 40.000, στα προγράμματα ασφάλισης All For 1 Plus, Complete, και Financing. Παράλληλα, παρέχεται πλέον το ίδιο δικαίωμα και για έκδοση-εκτύπωση συμβολαίων και για το πρόγραμμα All For 1 Prestige. Προϋπόθεση είναι η ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, να είναι ίδια με την ημερομηνία ασφάλισης.
Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ισχύουν τα «Όρια και Δικαιώματα του Συνεργάτη» όπως περιγράφονται αναλυτικά στον «Κανονισμό Έκδοσης – Εκτύπωσης 2017».

  • Εκτύπωση Πρόσθετων Πράξεων από τα γραφεία

Μια νέα ενότητα προστίθεται σήμερα στην εφαρμογή του Fast Allianz, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας. Η δυνατότητα εκτύπωσης από τα γραφεία σας των προσθέτων πράξεων που εκδίδονται από την Εταιρία μετά από σχετικά αιτήματα. Η εκτύπωση μπορεί να υλοποιηθεί με δύο επιλογές, αυτή της ημερομηνίας έκδοσης αλλά και με επιλεκτική αναζήτηση. Κατά συνέπεια, η αποστολή των προσθέτων πράξεων δεν θα γίνεται πλέον από την Εταιρία.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]