2ο Παγκύπριο Συνέδριο στην Λεμεσό: Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση: Από την θεωρία στην πράξη

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 2ο Παγκύπριο Συνέδριο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Λεμεσό της Κύπρου.

Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση: Από την θεωρία στην πράξη» και διεξάγεται υπό την Αιγίδα του κ.Κώστα Πετρίδη Υφυπουργού παρα τω Πρόεδρω.

Με αφορμή το επικείμενο συνέδριο ο πρόεδρος κ.Μάριος Παυλίδης ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητά μέλη, συνεργάτες και φίλοι του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο 2ο ασφαλιστικό μας συνέδριο με θέμα ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η Ευρώπη απαιτεί την διαφάνεια και την επαγγελματική ενημέρωση του καταναλωτή. Οι ασφαλιστικές εταιρείες αναφέρονται συχνά στην πελατοκεντρικότητα. Ο επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει αναλάβει να εκπληρώσει τις πρόνοιες των νέων ευρωπαϊκών οδηγιών με πλήρη κατανόηση του ορισμού της διαφάνειας και του συμφέροντος του καταναλωτή. Συμπαραστάτες των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών είναι η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του γραφείου της Εφόρου Ασφαλίσεων και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες μέσω της ποικιλότροπης στήριξής τους. Ο Π.Σ.Ε.Α.Δ. ο μόνος οργανωμένος σύνδεσμος επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και μέλος του πανευρωπαϊκού συνδέσμου (BIPAR) γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που καλείται κάποιος να αντιμετωπίσει στην περίπτωση που είναι ανασφάλιστος και παρουσιαστεί ανάγκη. Οι συμπολίτες μας πρέπει να κατανοήσουν ότι για να πετύχουν την σωστή επίλυση των ασφαλιστικών και οικονομικών τους αναγκών πρέπει να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές διότι : Ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να τους εξοικονομήσει χρόνο, χρήμα και να μείωση τις ανησυχίες παρέχοντας επαγγελματικές συμβουλές με βάση την πολύχρονη εκπαίδευση και εμπειρία του. Ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουν τις λεπτομέρειες ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου και επίσης να λειτουργήσει συμβουλευτικά έτσι που να παρέχει το σωστό επίπεδο κάλυψης. Ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να βοηθήσει για τον καλύτερο και αμεσότερο διακανονισμό απαιτήσεων σας. Επίσης, χρησιμοποιώντας ένα επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή δεν κοστίζει περισσότερο . Μάλιστα, συχνά το κόστος είναι μικρότερο γιατί οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν γνώση της ασφαλιστικής αγοράς και των προϊόντων και έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευθούν ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Σκοπός του συνέδριου μας είναι να παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις στα μέλη μας για να μπορέσουμε όλοι μας να απολαμβάνουμε τον χρυσοπόρφυρο δίσκο του θεού Απόλλωνα κάθε πρωί ασφαλισμένοι από επαγγελματία ασφαλιστή μέλος του Π.Σ.Ε.Α.Δ. Ευχαριστούμε τους χορηγούς, τους οργανωτές, τους εισηγητές και τους συνέδρους.»

 Σε ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο θα συντονίσει ο κ. Αλέξης Ιεροκηπιώτης θα παρευρεθούν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Κύπρο και θα παρακολουθήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα όπως:

  • Η επαγγελματική Ευθύνη και η ασφαλιστική διαμεσολάβηση
  • Ιδιωτική ασφάλιση και οικονομική ανάκαμψη
  • Παρουσίαση του Γενικού συστήματος Υγείας.
  • Η προστιθέμενη αξία στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή
  • Η αναγκαιότητα ανεξάρτητης διαχείρισης απαιτήσεων.

Στο συνέδριο θα παρευρεθεί και η κα Μυρτώ Χαμπάκη , Senior Manager Risk Management Services στην ΣΟΛ Συμβουλευτική, η οποία θα μιλήσει για την οδηγία για την διανομή των ασφαλιστικών προΪόντων (IDD) και πώς αυτή επηρεάζει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Δηλώσεις συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο από το pseadconf@gmail.com το αργότερο έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο υποστηρίζουν πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]