29th Thessaloniki Insurance Conference – «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, 16.00 – 21.00

*Porto Palace Hotel Thessaloniki*

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του ετήσιου ασφαλιστικού συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το 29th Thessaloniki Insurance Conference επιστρέφει με ανανεωμένη ατζέντα και υψηλού επιπέδου ομιλητές. Σε μια ψηφιακή εποχή που συνεχώς αλλάζει και έπειτα από τις σημαντικές νομοθετικές μεταρρυθμίσεις στην ασφαλιστική βιομηχανία (Solvency II, GDPR, IDD), το 29th Thessaloniki Insurance Conference στοχεύει μέσω των παρεμβάσεων και των ομιλιών σημαντικών στελεχών του κλάδου στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο, αλλά και στη σκιαγράφηση της επόμενης μέρας σε ένα τεχνολογικά πλέον εξαρτώμενο επάγγελμα.

Οι επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο μοναδικό ασφαλιστικό συνέδριο για τη Β. Ελλάδα και να ενημερωθούν στη διάρκεια των 6 και πλέον ωρών για όλες τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να επιδιώξουν επαγγελματικές συνέργειες.

Πώς ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνα τα τεχνολογικά εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει την επιχείρησή του; Ποια τα νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και πώς μπορούν να καλύψουν κινδύνους που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό; Τι σημαίνουν οι έννοιες  internet of things και insurtech; Πώς οι επαγγελματίες του κλάδου θα χρησιμοποιήσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προς όφελός τους;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν από τις παρουσιάσεις τω ομιλητών, οι οποίες θα αφορούν τις εξής τρεις θεματικές ενότητες:

  1. Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση και οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  2. Οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία.
  3. Insurtech: Η ψηφιοποίηση του κλάδου και οι ευκαιρίες που ανοίγονται για τους επαγγελματίες.

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του 29th Thessaloniki Insurance Conference θα υπάρχουν παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο. Διακεκριμένα στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας και ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group των 15 ατόμων και να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν τυχόν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες.

Τα Συνέδρια του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Φέτος, το 29th Thessaloniki Insurance Conference διατηρώντας τον χαρακτηρισμό καινοτόμο που του αποδίδεται εισάγει για πρώτη φορά τη δυνατότητα online υποβολής ερωτημάτων σε όλους τους συμμετέχοντες του συνεδρίου προς τους ομιλητές μέσω site υποβολής ερωτήσεων.

Με το νέο σχεδιασμό και με τη νέα επίκαιρη θεματολογία το 29th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Βόρειας Ελλάδος.

Χορηγοί Συνεδρίου:

Ασφαλιστικές εταιρείες: AIG, ARAG, DAS HELLAS, ERGO HELLAS, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικές & Πρακτορειακές εταιρείες: CROMAR INSURANCE BROKERS LTD, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, EUROCOVER INSURANCE LTD, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ  ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: INNOVATION CONSULTING

Εταιρεία Αναλογιστών: PRUDENTIAL Β. MARGHIOS & PARTNERS

 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: biscotto Thessaloniki – voria.gr – seleo.gr – Thessaloniki guide – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Focus fm 103,6 – FM100 – TV100 – ALTASTV

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.:2312201003 (υπεύθυνος κ. Αριστείδης Βασιλειάδης)

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]