25 πράγματα στα οποία συνηθίζουμε να «πετάμε» τα λεφτά μας!

Μήπως έχετε οικονομικές δυσκολίες; Κερδίστε χρήματα αλλάζοντας συνήθειες.

 • ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

bbvxr22

Το νερό της βρύσης ελέγχεται και είναι απόλυτα ασφαλές. Εάν σκεφτούμε ότι το εμφιαλωμένο νερό μπορεί να είναι μέχρι και 1000 φορές ακριβότερο από το νερό της βρύσης προκαλεί πραγματικά κατάπληξη που υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που το αγοράζουν.

 • ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

bbvxbzr

Έχετε συνειδητοποιήσει πόσα χρεώνουν οι τράπεζες για την παραμικρή συναλλαγή; Βρείτε εναλλακτικές λύσεις ή ελέγξτε τις χρεώσεις ανά τράπεζα. Σας συμφέρει.

 • ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ


Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να γεμίζουν τους τοίχους του σπιτιού τους βιβλία. Για όλους τους άλλους, υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις όπως η ανταλλαγή, οι δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες καθώς και τα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία. Κι εάν όλα αυτά δεν σας αρέσουν μπορείτε πάντα αγοράζετε μεταχειρισμένα που είναι πλέον της μόδας.

 •  ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Στατιστικά, το πιο πιθανό να συμβεί σε κάποιον παίζοντας τζόκερ ή αγοράζοντας λαχείο είναι να χάσει τα λεφτά του τη μέρα της κλήρωσης. Εάν σας αρέσει να ποντάρετε και να ρισκάρετε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε δωρέαν τρόπους όπως βάζοντας στοίχημα με τη γυναίκα σας ή λαμβάνοντας μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς όπως αυτούς που οργανώνουν τα σούπερ μάρκετ.

 • ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Κατά μέσο όρο κάθε νοικοκυριό πετά στα σκουπίδια τρόφιμα αξίας 500 ευρώ και οι οικογένειες με παιδιά πολύ περισσότερα. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να αποφύγετε τη σπατάλη. Πρώτος τρόπος είναι να κάνετε μια λίστα με τα γεύματα της εβδομάδας πριν πάτε για ψώνια. Δεύτερος τρόπος είναι να είστε ρεαλιστές. Μην γεμίζετε το καρότσι σας με λαχανικά επειδή ελπίζετε ότι αυτή τη φορά θα τα φάτε. Και τέλος, στα μέσα της εβδομάδας ρίξτε μια ματιά στο ψυγείο σας. Εάν υπάρχει φαγητό που δεν καταναλώθηκε είναι καιρός να το βάλετε στην κατάψυξη.

 • Ο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ


Καλό είναι βέβαια να έχετε έλεγχο του τραπεζικού σας λογαριασμού αλλά από τη στιγμή που μπορείτε να τον ελέγξετε ηλεκτρονικά και δωρεάν δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνετε με το ταχυδρομείο την αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού σας.

 • ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΡΑΤΣΑΣ


Το σκυλί ράτσας μπορεί να είναι όμορφο και χαριτωμένο αλλά είναι και ακριβό. Πριν αποφασίσετε να πάρετε σκύλο σκεφτείτε τη λύση των αδέσποτων στα καταφύγια. Τα σκυλιά αυτά μπορεί να είναι πιο δύσκολα στην εκπαίδευση κάποιες φορές ή να είναι μεγαλύτερα σε ηλικία αλλά μόλις βρείτε εκείνο που ταιριάζει στην οικογένειά σας, με λίγη προσπάθεια θα καταφέρετε να αποκτήσετε το σκύλο που ονειρεύεστε.

 • ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ


Σε μια εποχή όπου τα επιτόκια έχουν αγγίξει πάτο δεν υπάρχει λόγος να πληρώνει κάποιος επιτόκιο για την πιστωτική του κάρτα. Μπορεί να μην χρειάζεται καν να πληρώσετε κάποια χρέωση για να μεταφέρετε το υπόλοιπό σας σε κάποια κάρτα με μικρότερο επιτόκιο. Προσέξτε μόνο μην αρχίσετε πάλι να τη φορτώνετε επειδή πληρώνετε λιγότερα.

 • ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ξεχνούν κάτι σημαντικό και αναγκάζονται να το αγοράσουν από το αεροδρόμιο. Υπάρχουν κι άλλοι που απλώς χαζεύουν. Μια έρευνα της Mintel που πραγματοποιήθηκε πριν τρία χρόνια αποκάλυψε ότι το ένα τρίτο από αυτούς καταλήγει να αγοράσει τελικά κάτι χωρίς να το χρειάζεται. Εάν λοιπόν βαριέστε όταν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο καλύτερα θα είναι να έχετε μαζί σας ένα βιβλίο.

 • ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ


Υπάρχουν κάποια καταστήματα με ηλεκτρικά είδη τα οποία προσφέρουν πέρα από την εγγύηση του κατασκευαστή και μια επιπλέον εγγύηση δικιά τους. Η κίνηση αυτή δεν έχει κανένα νόημα καθώς πολλές φορές το να αντικαταστήσετε κάτι είναι οικονομικότερο από την ασφάλεια αυτή, ενώ πλέον οι ηλεκτρικές συσκευές είναι πιο αξιόπιστες απο το παρελθόν.

 • Η ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ


Οι περισσότεροι έχουν πλέον μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης η οποία είναι απολύτως ικανοποιητική.

 • ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ


Μπορεί να σας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τα λεγόμενα γενόσημα δεν είναι τόσο καλά και αποτελεσματικά όσο εκείνα από γνωστές εταιρείες. Η μόνη διαφορά είναι ότι πληρώνετε για τα έξοδα για την έρευνα των φαρμακευτικών εταιρειών καθώς και τα έξοδα διαφήμισης. Κατ’ άλλα τα φάρμακα είναι ακριβώς τα ίδια

 • ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ


Όλοι το ξέρουμε ότι εκεί θα βρούμε τα πάντα ακριβότερα κι όμως ψωνίζουμε όταν μας χαλάσουν για κάποιο λόγο τα σχέδια. Φροντίστε να έχετε προμήθειες στο αυτοκίνητο ώστε να μην έχετε κανένα λόγο να σταματήσετε για να προμηθευτείτε το οτιδήποτε.

 • ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ


Σας έπεισαν και πήρατε κάποιο συνδρομητικό κανάλι με πολλές επιλογές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν τα παρακολουθείτε όλα αυτά. Κάντε μια αξιόλογηση δύο φορές το χρόνο και ανακαλύψτε ποια είναι εκείνα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και ίσως δείτε πως σας έρχεται οικονομικότερα να κατεβάσετε την ταινία που θέλετε παρά να πληρώνετε κάθε μήνα για κάτι που δεν χρησιμοποιείτε τελικά.

 • ΑΓΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ


Πολλά παιχνίδια σας δίνουν το δικαίωμα να παίξετε μέχρι ένα επίπεδο δωρεάν και μόλις εθιστείτε στο παιχνίδι σας ζητούν να αναβαθμίσετε με ένα κάποιο κόστος. Μην πέφτετε στην παγίδα. Μην δέχεστε καν οτιδήποτε σας προσφέρεται δωρεάν με μελλοντικές πιθανές χρεώσεις.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]