20% έκπτωση στην Ασφάλιση Κατοικίας για τα νέα συμβόλαια από την AIG

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2016 –  Η AIG επενδύει στην Ασφάλιση Κατοικίας, ανακοινώνοντας την παροχή εκπτώσεων ύψους 20% στα τέσσερα προγράμματά κατοικίας της, με στόχο να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές τιμές για τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, η AIG ανακοινώνει την παροχή έκπτωσης 20% στα τελικά ασφάλιστρα κατοικίας για νέα συμβόλαια, με καθαρό ιστορικό ζημιών την τελευταία τριετία. Η έκπτωση ισχύει έως και τις 15 Μαΐου και αφορά τα παρακάτω προγράμματά:

  • Απλή (κύρια και εξοχική)
  • Διευρυμένη (κύρια και εξοχική)
  • Πλήρης (κύρια και εξοχική)
  • Συμφωνημένες αξίες (κύρια)

 

Η κα Σωτηρία Μαράκη, Head of Personal Property, South Zone, EMEA, ανέφερε σχετικά: «Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η AIG συνεχίζει να επενδύει στα προγράμματά ασφάλισης κατοικίας, πραγματοποιώντας έκπτωση ύψους 20% στα νέα συμβόλαια με καθαρό ιστορικό ζημιών τελευταίας τριετίας, μέχρι και τις 15 Μαΐου. Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας, είναι να διαθέσουμε νέες βελτιωμένες τιμές στους ασφαλισμένους και να ενισχύσουμε τις εργασίες των συνεργατών μας, μέσω του νέου βελτιωμένου τιμολογίου, διατηρώντας το ευρύ φάσμα καλύψεων και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η AIG».

 

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]