Έρχονται αυξήσεις σε σταθερά και κινητά!

Σε αυξήσεις των χρεώσεων στις τηλεπικοινωνιακές τους υπηρεσίες προχωρούν αρκετοί πάροχοι κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, σύμφωνα με ανακοινώσεις τους. Ακολουθούν στη συνέχεια τα σημαντικότερα στοιχεία των ανακοινώσεων των εταιρειών:

Forthnet

Aπό αύριο, 25 Σεπτεμβρίου η Forthnet προχωρά σε αύξηση των χρεώσεων κλήσεων σταθερής σε 0,3125 ευρώ/λεπτό, χρέωση σχεδόν τριπλάσια από τα 0,1072 που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Η αύξηση αφορά στις εξερχόμενες κλήσεις προς εθνικά σταθερά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η προαναφερθείσα αλλαγή θα επηρεάσει τους συνδρομητές των υπηρεσιών «Nova2play Απεριόριστα προς σταθερά Nova», «Nova Telephony προς σταθερά Nova», «Nova Telephony Basic», «Nova ADSL 24», «Nova ADSL Economy», «Nova VDSL 50» και «Nova Telephony Basic (ΧΕΓ)». Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία είχε προχωρήσει τον περασμένο Μάιο και σε αντίστοιχες αυξήσεις χρεώσεων για κλήσεις σε πενταψήφιους αριθμούς κι άλλους αριθμούς ειδικών χρεώσεων.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση οι συνδρομητές των παραπάνω υπηρεσιών έχουν δικαίωμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ενημέρωσης τους, επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος της Nova ή καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως.

Wind     

Σε αυξήσεις προχωρά αντιστοίχως και η Wind. Αναλυτικότερα, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, από την 1 Οκτωβρίου 2018, για τους F2G συνδρομητές, αυξάνεται μεν κατά 100ΜΒ (διάρκειας 30 ημερών) η ενσωματωμένη χρήση του πακέτου που προσφέρει 300’ προς όλους και 200’ προς WIND/Q αριθμούς – η οποία πλέον ενεργοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσα από το myF2G application – αλλά αυξάνεται και η χρέωσή του από 6€ σε 7€. Ωστόσο οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το παραπάνω πακέτο έως και 30 Σεπτεμβρίου 2018, θα συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν με τις υφιστάμενες παροχές έως την λήξη του ή την εξάντληση των παροχών του.

Επιπλέον, από 1 Οκτωβρίου 2018 και για νέες ενεργοποιήσεις, μεταβάλλεται για όλους τους F2G συνδρομητές η χρέωση των MORE & TURBO πακέτων από 2,5€ σε 3€, ενώ αμετάβλητα παραμένουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των πακέτων.

Για τους συνδρομητές F2G καρτοκινητής που είναι εγγεγραμμένοι στη Φοιτητική προσφορά, από 1 Νοεμβρίου 2018 αυξάνεται η χρέωση ενεργοποίησης του πακέτου από 8,57€ σε 10€ ενώ αμετάβλητα παραμένουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Vodafone

Αυξήσεις στις χρεώσεις σταθερής ανακοίνωση και από πλευράς της η Vodafone. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από 27 Σεπτεμβρίου 2018, αυξάνεται η ονομαστική τιμή του παγίου των παρακάτω εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων ως εξής:
στο πρόγραμμα IοΤ20ΖMB από €3,72 σε €4,00, στο IoT100MB από €5,03 σε €6,00, στο IoT500MB από €8,06 σε €10,00, στο IoT1GB από €10,08 σε €12,00. Οι ανωτέρω μεταβολές ισχύουν για όλους τους νέους και υφιστάμενους επαγγελματίες συνδρομητές εφόσον έχει παρέλθει η ορισμένη (ελάχιστη) διάρκεια της σύμβασης για την παροχή της IoT υπηρεσίας, με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του.

Επίσης, αυξάνονται τα διαθέσιμα ΜΒ στα παρακάτω εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα: στο πρόγραμμα IοΤ20MB από 20ΜΒ σε 25ΜΒ και στο πρόγραμμα IoT500MB από 500ΜΒ σε 700ΜΒ. 

Για όλους τους νέους και υφιστάμενους επαγγελματίες συνδρομητές αλλάζει η χρέωση της κίνησης μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων data στα παρακάτω εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα εξής: Στα προγράμματα IοΤ20MB και IoT100MB από €0,11/ΜΒ σε €0,13€/ΜΒ και στο πρόγραμμα IoT500MB από €0,02/ΜΒ σε €0,03/ΜΒ.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις), εντός ενός μηνός από την ημερομηνία που θα λάβουν την ενημέρωση στον λογαριασμό τους για πρώτη φορά.

Να σημειωθεί πως όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & internet 5%.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]