ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς παρακολουθώ ένα webinar;

Επιλέγετε απο την κεντρική σελίδα το webinar της επιλογής σας. Αφού βεβαιωθείτε οτι σας εξυπηρετεί η προγραμματισμένη ώρα διεξαγωγής του, συμπληρώνετε την φόρμα συμμετοχής. Στη περίπτωση που το webinar είναι επι πληρωμή τότε εξοφλείτε το κόστος σύμφωνα με τις οδηγίες. Επειτα σας αποστέλλεται mail με αναλυτικές οδηγίες. (σύνδεσμος σύνδεσης, κωδικοί κλπ). Η όλη διαδικασία είναι απλουστευμένη και σχεδόν αυτοματοποιημένη με αποτέλεσμα η παρακολούθηση ενός webinar να είναι εύκολη απο όλους.

Τώρα που τα webinars θα είναι δωρεάν θα έχουν διαφορά απο τα επι πληρωμή;

Απολύτως καμία! Η ποιότητα θεμάτων, εισηγητών αλλά και παροχών παραμένει ακριβώς ίδια. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαιώσεις συμμετοχής εφόσον το επιθυμούν καθώς και τις αντίστοιχες σημειώσεις ηλεκτρονικά. Η διαφορά είναι πως το κόστος συμμετοχής το αναλαμβάνουν οι Χορηγοί Επιμόρφωσης και έτσι ο κάθε επαγγελματίας του κλάδου έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο σύνολο των webinars που διεξάγονται χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή!

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στα webinars που ειναι προγραμματισμένα;

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετoχή σας στα webinars έως και 15 λεπτά πρίν την έξαρξη του κάθε webinar. Θα σας αποσταλεί αυτομάτως email με τα στοιχεία σύνδεσης (κωδικός, link)

Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω για την συμμετοχή μου εφόσον τα webinars εχουν χρέωση;

Τα webinars του insurancewebinars.gr με την υποστήριξη των χορηγών Επιμόρφωσης είναι εντελώς δωρεάν. Στην περίπτωση που ανακοινώνεται κάποιο webinar με χρέωση τότε μπορείτε να το εξοφλήσετε είτε μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης σε έναν απο τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. (οι αριθμοί των λογαριασμών βρίσκονται στην σελίδα του κάθε webinar). Σε κάθε περίπτωση η εξόφληση θα πρέπει να έχει γίνει το αργότερο μέχρι και 3 ώρες πρίν τη διεξαγωγή του webinar.

Τι γίνεται στην περίπτωση που ακυρωθεί κάποιο webinar;
Προταρχικός μας στόχος είναι τα webinars που προγραμματίζονται να διεξάγονται στην μέρα και στην ώρα τους. Παρόλα αυτά υπάρχει πάντα η περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας η για σοβαρούς προσωπικούς λόγους του εισηγητή να ακυρωθεί ενα webinar να ακυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε έγκαιρα και θα προγραμματιστεί νέα μέρα και ώρα για την διεξαγωγή του webinar.
Θα μας αποσταλούν σχετικές σημειώσεις του webinar;
Βεβαίως, λίγο πριν το κλείσιμο του webinar ο εισηγητής σας αποστέλλει όλες τις σημειώσεις του webinar όπως συμβαίνει και στα κλασικά σεμινάρια. Επίσης, σας αποστέλλεται οποιοδήποτε επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατανόηση της διδακτέας ύλης.
Μπορώ να κάνω ερωτήματα στο εισηγητή κατά την διάρκεια του webinar;

Κατα την διάρκεια του webinar εκτός από την δυνατότητα παρακολούθησης έχετε την ευχέρεια να αποστείλετε γραπτώς τα ερωτήματά σας καθώς και τις απόψεις σας στον εισηγητή. Επίσης εφόσον διαθέτετε μικρόφωνο μπορείτε να θέσετε ζωντανά τα ερωτήματά σας. Στην διάρκεια του webinar ο εισηγητής θα απαντήσει και θα αναφερθεί στα ερωτήματά σας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βασικό χαρακτηριστικό ενός webinar είναι η διαδραστικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων και του εισηγητή, διαδικασία που εμπεριέχει πολλαπλά εκπαιδευτικά οφέλη.

Τι υπολογιστή θα πρέπει να έχω για να παρακολουθήσω ένα webinar;

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε (παράγραφος 2) το minimum του εξοπλισμού που θα πρέπει να διαθέτετε για την ομαλή και σωστή παρακολούθηση ενός webinar. Λάβετε υπόψη πως βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ηχείων η/και ακουστικών.

Αν δεν παρακολουθήσω το webinar μπορώ να το λάβω μαγνητοσκοπημένο;

Πολλά απο τα webinars θα αναρτώνται (ολόκληρα ή αποσπάσματα) στο insurancewebinars.gr αλλα και στο κανάλι μας στο youtube. Ομως θα πρέπει να γνωρίζετε πως επειδή τα webinars είναι ζωντανά με ενεργή την συμμετοχή των συμμετέχοντων η παρακολούθησή τους σε δεύτερο χρόνο δέν θα εχει την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε.

Μπορώ να παρακολουθήσω το webinar απο το tablet μου;

Φυσικά!, κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή απο το google play μπορείτε να ακούσετε και να συμμετέχετε στο webinar. Για οποιαδήπότε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.

FAQ - Έχετε άλλη απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας

8 + 8 =

Breaking News

Το insuranceforum.gr είναι πάλι κοντά σας

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο insuranceforum.gr