" /> "Τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών | Ερωτήσεις - Απαντήσεις" - Insurance Innovation

«Τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Ερωτήσεις – Απαντήσεις»

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, ώρα: 18.00 – 19.30

Κόστος webinar:  Δωρεάν!

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ανακοινωθεί τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για (πλαίσιο 2) τους ελεύθερους επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Σε αυτό το webinar, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων, ο φορολογικός σύμβουλος Τηλέμαχος Μαλγαρινός θα μας αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες των μέτρων ελάφρυνσης και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Θεματολογία

  • Πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών μηνός Απριλίου:

Τι ισχύει για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, σε ποια μέτρα υπάγονται;

  • Φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές:

Πώς θα φορολογηθούμε για τα εισοδήματα του 2019 και πότε;

Πώς θα φορολογηθούμε για τα εισοδήματα του 2020; Τι ισχύει με τις αποδείξεις;

  • Ηλεκτρονικά βιβλία “My Data” για τις επιχειρήσεις:

Μια πρώτη προσέγγιση.

Τηλέμαχος Μαλγαρινός

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Τηλέμαχος Μαλγαρινός είναι οικονομικός σύμβουλος και λογιστής με 18ετή εμπειρία. Επί μια δεκαετία διετέλεσε στέλεχος λογιστικής εταιρείας, ενώ τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει τη δική του επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο. Με επαγγελματική κατάρτιση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και με χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις καταιγιστικές αλλαγές που συντελούνται στη φορολογική και εργατική νομοθεσία στη χώρα μας, συνεργάζεται και παρακολουθεί φοροτεχνικά, επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της αγοράς. Παρακολουθώντας και μελετώντας συνεχώς τις χρηματοοικονομικές εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θεωρεί επιβεβλημένη την αλλαγή νοοτροπίας του Έλληνα επιχειρηματία. Πιστεύει στη σωστή διαχείριση των ταμειακών ροών (cash flow) αλλά και του χρόνου (time management), ως μοχλούς για τη βιώσιμη ανάπτυξη του επαγγελματία.