«Πώς να θεραπεύσεις την αναβλητικότητα»

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ώρα: 18.00 – 19.30

Κόστος webinar:  Δωρεάν!

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σηκωθείτε από καρέκλες, ανάκλιντρα καναπέδες και κάντε την εγγραφή σας σε ένα webinar που θα σας δείξει γιατί είμαστε αναβλητικοί, πώς θα θεραπεύσουμε την αναβλητικότητα, πώς θα κάνουμε περισσότερα πιο εύκολα και πώς να ξεκινήσουμε να χτίζουμε την “τέλεια μέρα μας”!

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Θεματολογία

  • Τι είναι αναβλητικότητα;
  • Γιατί τεμπελιάζουμε;
  • Πότε είναι καλό να τεμπελιάζουμε;
  • Πώς ξεπερνάμε την αναβλητικότητά μας;
  • Πώς δημιουργούμε ή αλλάζουμε συνήθειες;
  • Ξεκινώντας να χτίζουμε την “τέλεια μέρα μας”.

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφτείτε το insurancewebinars.gr την ημέρα και ώρα διεξαγωγής.

Ιωάννης Μηλιάτσης

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;“, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!“, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας“.