«Η κοινωνική ασφάλιση και ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης – ευκαιρία πωλήσεων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές»

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, ώρα: 18.00 – 19.30

Κόστος webinar:  Δωρεάν!

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Ανάλυση βασικών αρχών συστήματος κοινωνικής και επαγγελματικής ασφάλισης και σύνδεσής τους με την ιδιωτική ασφάλιση και τις ευκαιρίες πώλησης που προκύπτουν.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Θεματολογία

  • Περιγραφή της κατάστασης  του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης – Κύρια και Επικουρική Σύνταξη – Παρόν και Μέλλον
  • Περιγραφή του συστήματος Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης – Παρόν και Μέλλον
  • Σύνδεση συστημάτων με 3ο πυλώνα – Ιδιωτικής Ασφάλισης

Κωνσταντίνος Νικολάου

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Κωνσταντίνος Νικολάου είναι Γενικός Διευθυντής της Prudential Β. Marghios & Partners. Είναι Σύμβουλος Αναλογιστής και Διαχειριστής Κινδύνου (M.Sc., ΜΒΑ, Certified Trustee UK), με υποτροφία και αριστεία στον Αναλογισμό και στο Risk Management, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και πτυχίο Επιχειρησιακής Έρευνας και Marketing, πάλι από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το συνταξιοδοτικό ταμείο τους, μέλος των διαπραγματεύσεων για το Brexit, πιστοποιημένος Trustee με διάκριση από τη Βρετανική Αρχή για τα Επαγγελματικά Ταμεία (The Pension Regulator), μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΤΕΑΕΕΚΕ), σύμβουλος της Επενδυτικής Επιτροπής στο ΤΕΑ Προσωπικού Εταιριών Πετρελαιοειδών (ΕΤΕΑΠΕΠ), Διαχειριστής Κινδύνου σε πλήθος Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης και ασφαλιστικών εταιριών, Πιστοποιημένος Διαχειριστής Επενδύσεων και Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος.