«Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην ασφαλιστική αγορά. Μια ματιά στο 2030+»

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, ώρα: 18.00 – 19.30

Κόστος webinar:  Δωρεάν!

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Το 2020 θα είναι το έτος μετάβασης των επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του Internet για την αυτοματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών και την χρήση “έξυπνων” συστημάτων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Πως μπορεί ο ασφαλιστικός κλάδος και γενικότερα ο κλάδος της παροχής υπηρεσιών να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες για να μεταβεί επιτυχώς στην νέα ψηφιακή εποχή;

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Θεματολογία

  • Τι είναι στην πράξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων;
  • Πως συνδέεται με την Ε.Ε. και την ενιαία ψηφιακή αγορά;
  • Ποιες είναι οι ευκαιρίες για επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών;
  • Ποια είναι τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;

Απόστολος Κρητικός

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Απόστολος Κρητικός είναι συνιδρυτής της Social Mind, ενός digital marketing agency με κύρια αντικείμενα την δημιουργία εφαρμογών διαδικτύου και την online επικοινωνία. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Λογισμικού και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμ. Πληροφορικής του Α.Π.Θ. στις ερευνητικές περιοχές του Ανοικτού Λογισμικού και της Ανθεκτικότητας Κώδικα. Το 2015 έλαβε πιστοποίηση Εκπαιδευτή στα Ανοικτά Δεδομένα από το Open Data Institute (Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ από το 2018 ανήκει στο διεθνές δίκτυο Open Leaders & Experts του Οργανισμού Mozilla (Η.Π.Α.).