«4 Μύθοι για την κατασκευή ιστοσελίδων»

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ώρα: 18.00 – 19.30

Κόστος webinar:  Δωρεάν!

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σκοπός του webinar είναι να καταρρίψει σε απλή γλώσσα κάποιους από τους πιο διαδεδομένους μύθους στη κατασκευή ασφαλιστικών ιστοσελίδων.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Θεματολογία

  • Μύθος 1: Αν ξοδέψεις “πολλά” χρήματα για κατασκευή ιστοσελίδας, η επιτυχία της είναι δεδομένη.
  • Μύθος 2: Αρκεί μόνο να πληρώσεις για να κάνεις ιστοσελίδα, μετά δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
  • Μύθος 3: Όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχεις, τόσο πιο ψηλά θα ανέβεις στη μηχανή αναζήτησης.
  • Μύθος 4: Οι πληρωμένες διαφημίσεις στη Google σε ανεβάζουν ψηλότερα στα οργανικά, γιατί η Google σε βλέπει με “άλλο μάτι”.

Χρήστος Κοβούσογλου

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Χρήστος Κοβούσογλου γεννήθηκε το 1985. Το 2005 τελείωσε Counseling & Psychology στην Ελλάδα σε εξ αποστάσεως πρόγραμμα του Mediterranean College, από το Teesside University. To 2006 μέχρι και το 2010 ασχολήθηκε με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση αναλαμβάνοντας με μεγάλη επιτυχία το 40 ετών οικογενειακό ασφαλιστικό πρακτορείο καθώς μέσα σε 2,5 χρόνια αύξησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χαρτοφυλάκιο.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το Digital το 2008 παράλληλα με την ασφαλιστική δραστηριότητα όταν και κατασκεύασε την πρώτη σελίδα του ασφαλιστικού πρακτορείου cosmolife.gr. To 2010 παραχώρησε όλη τη παραγωγή του γραφείου σε συνεργάτες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων καθώς ήταν ένα όνειρο που είχε από έφηβος. Το 2020 έχει κατασκευάσει πάνω από 150 ιστοσελίδες, με ένα μεγάλο ποσοστό να είναι ασφαλιστικές. Συνεργάζεται με μεγάλα Digital Agency αναλαμβάνοντας συμβουλεύοντας όλων των μεγεθών τις επιχειρήσεις. Διαθέτει το 50% σε 2 μεγάλα και ανερχόμενα ασφαλιστικά site (syntaxeis.com & asfaleia-ygeias.com) και το 100% σε μία από της μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης καθηγητών το greekedu.gr. Είναι official partner της Digital Minds, ένα από τα κορυφαία certified YouTube Agency στην Ευρώπη.