Το ανανεωμένο insurancewebinars.gr είναι on line!

Από σήμερα 9 Μαρτίου 2018 είναι on line το ανανεωμένο insurancewebinars.gr, η εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Insurance Innovation.

Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα webinars που προγραμματίζονται, να διαβάσετε πληροφορίες για όλους τους εισηγητές μας αλλά και να ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης που διοργανώνουμε για ασφαλιστικές εταιρείες, μεσιτικές εταιρείες διαμεσολάβησης αλλά και επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα.

Όμως μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του insurancewebinars.gr είναι η απόφαση για την δωρεάν συμμετοχή όλων των επαγγελματιών του κλάδου στα διαδικτυακά σεμινάρια μας.

To insurancewebinars.gr θα προσφέρει στο εξής εντελώς δωρεάν για όλους τα διαδικτυακά σεμινάρια που έγιναν ευρέως γνωστά στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα και την χρησιμότητα τους!

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Glassdrive και Better Life όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης του insurancewebinars.gr

Δείτε εδώ σχετικά τί δήλωσε ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης για τη νέα αυτή καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την εκπαίδευση στον κλάδο.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 17.00 με εισηγητή τον κ. Γιώργο Χανό και θέμα «Πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών»

Όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν δηλώνοντας συμμετοχή από το ανανεωμένο www.insurancewebinars.gr αλλά και να ενημερωθούν για την αναλυτική θεματολογία του webinar.

 

Λίγα λόγια για το insurancewebinars.gr

 Το insurancewebinars.gr είναι η εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Insurance Innovation και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2013.

 Εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή webinars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

 Η Insurance Innovation παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς. Σκοπός του insurancewebinars.gr είναι η παροχή αξιόπιστης και ανεξάρτητης εκπαίδευσης από ανθρώπους της αγοράς. Το 2018 το insurancewebinars.gr καινοτόμησε και προσέφερε τα διαδικτυακά σεμινάρια εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Insurance Innovation στο www.insuranceinnovation.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]