Ταξίδι Επιβράβευσης των Συνεργατών της INTERLIFE σε Ρώμη και Φλωρεντία

Με ένα όμορφο και ξεχωριστό ταξίδι στη Ρώμη, την «Αιώνια Πόλη», και τη μαγευτική Φλωρεντία, επιβράβευσε η INTERLIFE Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του σχετικού διαγωνισμού Πωλήσεων που διενήργησε η εταιρία το 2015.  Στόχος του διαγωνισμού, εκτός από τις πωλήσεις, ήταν η ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας παράλληλα με τη σύσφιξη των σχέσεων εταιρίας – Διαμεσολαβητών.

Τους 20 επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι  ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE Ασφαλιστικής, Γιάννης Βοτσαρίδης, η Διευθύντρια Παραγωγής, Κατερίνα Ιωαννίδου, η Προϊσταμένη Ανάπτυξης Δικτύου Μαρία Μηλιώνη και η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου Νοτίου Ελλάδος, Κατερίνα Καψάλη.

Το πενταήμερο ταξίδι περιελάμβανε επισκέψεις στα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της Ρώμης, όπως το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Καπιτώλιο,το Πάνθεον και το Βατικανό. Στη Φλωρεντία οι συμμετέχοντες θαύμασαν τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, περιηγήθηκαν στο Ponte Vecchio και την Piazza della Signoria.

Στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων που πραγματοποιήθηκε σε restaurant στην καρδιά της Ρώμης, ο Δ/νων Σύμβουλος της INTERLIFE Γιάννης Βοτσαρίδης συνεχάρη και, παράλληλα, ευχαρίστησε για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου, τους  Επιτυχόντες Συνεργάτες, οι οποίοι, με τη σειρά τους, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια προσήλωση και αγάπη για την εταιρία.

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, που χάρισε στους συμμετέχοντες εικόνες, μνήμες, συναισθήματα και κυρίως τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της INTERLIFE με τους συνεργάτες της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]