Σύνδεσμος Ρεθυμνίων Ασφαλιστών

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1994, ήταν ο πρώτος Σύλλογος της Ελλάδος μαζί με τον πανελλήνιο Σύλλογο ασφαλιστών και παρέμεινε ενεργός έως το 2008.

Μετά τις εκλογές που έγιναν στις 7/10/2015 στο επιμελητήριο Ρεθύμνου ο Σύνδεσμος σχεδίασε  την επαναδραστηριοποίηση του.

Ο σύνδεσμος έχει σκοπό και στόχο την προάσπιση των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών και την αναβάθμιση του κύρους του επαγγέλματός μας.

Παράλληλα με τους σκοπούς αυτούς μέλημα του είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού στο κλάδο της ασφάλισης και η μεσολάβηση μας στην επίλυση καίριων προβλημάτων τόσο για τους ασφαλιστές όσο και για τους ασφαλισμένους.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Σύνδεσμου Ρεθυμνίων Ασφαλιστών:

 « Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα χρειαστούμε την στήριξη, την βοήθεια και την υπομονή από όλους σας, και να ξέρετε ότι αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε από μεριάς μας είναι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα αφιερώσουμε τον χρόνο μας κάνοντας και τα λάθη μας αλλά προσπαθώντας να κάνουμε και την καθημερινότητα σας και ως επαγγελματίες αλλά και στους πελάτες σας καλύτερη.

Θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων σας κάνοντας γνωστή την σελίδα μας στο Facebook σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε αυτός που πραγματικά έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας, δηλαδή ο πελάτης σας/ο συγγενείς/ο φίλος σας και γενικά κάθε πολίτης, να αρχίσει να ενημερώνεται από τις κοινοποιήσεις που θα κάνουμε και διάφορα άρθρα ενδιαφέροντος που θα δημοσιεύουμε. »

Γίνε μέλος του Συνδέσμου Ρεθύμνιων Ασφαλιστώ εδώ!

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα του Συνδέσμου!

Ο Σύνδεσμος Ρεθυμνίων Ασφαλιστών έχει ενεργή παρουσία και στα social media, δείτε εδώ τη σελίδα του στο facebook για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα του Συνδέσμου.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]