Πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ για την ανάδειξη του κ. Γιώργου Κούμπα σε Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου

Την ανάδειξη του κ. Γιώργου Κούμπα σε Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, αποφάσισε να προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ κατά την πιο πρόσφατη συνεδρίασή του, στην επερχόμενη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Η απόφαση ελήφθη ως αναγνώριση της πολύ σημαντικής και πολυετούς συμβολής του κ. Γ. Κούμπα στα κοινά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και ειδικότερα στην προσπάθεια που επί χρόνια κατέβαλε ως μέλος του Συνδέσμου προς τον στόχο της αναβάθμισης του ρόλου που έχει ο μεσίτης ασφαλίσεων στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και στην ανάδειξη της αξίας του.

Ο κ. Γ. Κούμπας επί πολλά έτη συνδράμει τα μέγιστα στηρίζοντας τον ΣΕΜΑ σε όλες τις πρωτοβουλίες του και ως ανταπόδοση για την πολύτιμη αυτή συνεισφορά του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει την ανάδειξή του σε Επίτιμο Αντιπρόεδρο, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της φετινής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]