ΣΕΣΑΕ – Ο ρόλος όλων όσοι αποτελούμε μέρος της αγοράς Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι κρίσιμος σε αυτή τη συγκυρία.

Προς όλα τα Μέλη του Συνδέσμου απέστειλε επιστολή ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

“Ο τραγικός θάνατος χιλιάδων πολιτών ανά τον κόσμο, σε συνδυασμό με τις δυσμενείς συνέπειες που η επιδημία έχει προκαλέσει στις ζωές εκατομμυρίων, μας έχουν γεμίσει θλίψη!

Ελπίζουμε ότι, εσείς και οι οικογένειές σας αντιμετωπίζετε αυτή τη δίνη προστατευμένοι και οπλισμένοι με στωικότητα. Ευχόμαστε να συνεχίσετε αυτή την προσπάθεια με ακλόνητη αισιοδοξία.

Ο ρόλος όλων όσοι αποτελούμε μέρος της αγοράς Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι κρίσιμος σε αυτή τη συγκυρία. Από τις θέσεις ευθύνης μας, τα μέλη του Συνδέσμου, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών καθώς και την υποστήριξη των συναδέλφων.

Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, θα επιδιώξουμε να είμαστε κοντά σας. To site του Συνδέσμου και οι λογαριασμοί μας στο Linkedin και στο Facebook είναι στη διάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της αγοράς σήμερα, αλλά και για την προετοιμασία για το αύριο, που θα πρέπει να μας βρει έτοιμους.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με ατομική υπευθυνότητα, φροντίδα και νηφαλιότητα θα τα καταφέρουμε και θα βρεθούμε και πάλι να τα πούμε από κοντά σε κάποια από τις δράσεις μας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]