ΣΕΣΑΕ – Φέτος, Μπορούμε να προσφέρουμε ξανά… από το Κέντρο της Γης!

Ακολουθεί ανακοίνωση-πρόσκληση του ΣΕΣΑΕ

“Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε να γιορτάσει και φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο που τη γιόρτασε και τις τέσσερις προηγούμενες χρονιές. Υλοποιούμε λοιπόν ξανά το φιλόδοξο και πρωτότυπο πρόγραμμα εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς και σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των Μελών του, σε συνεργασία με:

το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα

την Οργάνωση Γη, μη κυβερνητική μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης, μέσω συλλογικών και δημιουργικών δράσεων και εκπαιδευτικών δομών μίας ενεργής κοινότητας ανθρώπων

τον διακεκριμένο chef Γιάννη Λουκάκο.

ΟΛΟΙ μαζί αυτή τη χρονιά, ανεβάζουμε τοv πήχη ψηλότερα και στοχεύουμε σε 2.000 μερίδες! 500 περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά & 1.000 από τις 3 προηγούμενες!

Παράλληλα με την κύρια δράση έχουμε ετοιμάσει, με τη βοήθεια παιδαγωγών, ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε άλλες δράσεις του πρότυπου περιβαλλοντικού κέντρου βιωματικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Το σύνθημά μας διαμορφώνεται: Τα Μέλη του ΣΕΣΑΕ μαγειρεύουν ξανά για 2.000 συμπολίτες μας!

Ημερομηνία : Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019
Ώρα προσέλευσης : 10 π.μ. – 4 μ.μ. περίπου
Τοποθεσία : Κέντρο της Γης, Οικολογικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση,
Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον 131 22
Είσοδος από το Εμπορικό Κέντρο “ESCAPE” στο Parking 3
Στόχος μας : 2.000 μερίδες φαγητού

Θα αποτελέσει μεγάλη χαρά για εμάς, να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή τη δραστηριότητα, με σκοπό να βοηθήσετε τον Σύνδεσμο να κερδίσει και αυτό το στοίχημα!
Σας παρακαλούμε για την έγκαιρη επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, καθώς και αν θα παραστείτε μόνοι ή αν θα συνοδεύεστε από την οικογένειά σας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 (κα Λένα Σιαλαούνη, τηλ.: 210 3334 222, e-mail : lena@eaee.gr).

Χορηγοί του φετινού εορτασμού του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι οι Εταιρίες:
• “AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
• “ERGO”, “EUROLIFE ERB” & “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί.
• “NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε.Α.Ε.” – Χορηγός.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]