ΣΕΣΑΕ- Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή

Ο Σύνδεσμος εκπροσώπων και στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών ενημερώνει όπως είχε αναγγείλει με την εγκύκλιο 422 της 31ης Ιανουαρίου 2020 του Συνδέσμου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 7.2.2020, λόγω έλλειψης απαρτίας, τελικά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:30’ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ε.Α.Ε.Ε. (Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος, 105 57 Αθήνα) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

Έγκριση πεπραγμένων.

Υποβολή απολογισμού οικονομικής διαχείρισης έτους 2019 μετά της επ΄ αυτού έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση αυτού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2020.

Ανακοινώσεις.

Η Γενική Συνέλευση θα είναι σε απαρτία, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρόντων μελών (Άρθρο 8 του Καταστατικού).

Θα ακολουθήσει ομιλία του κ. Θοδωρή Σπηλιώτη, επιστημονικού συνεργάτη και καθηγητή του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, συγγραφέα του best seller βιβλίου «Ο Μοναχός που έγινε CEO» – 1000 χρόνια Αθωνικό Management, με τίτλο: «Το Management των Αξιών». Η εισήγηση αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά.

Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του Συνδέσμου για το έτος 2020 και η παράθεση cocktail.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]