Πρόσκληση ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΣΑΕ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 – ώρα 15:30’ και σε περίπτωση μη απαρτίας, Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 – ώρα 15:30’
_______________________________________________________________
Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού του Συνδέσμου και ύστερα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 15ης Ιανουαρίου 2020, καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου σε πρώτη ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:30’ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ε.Α.Ε.Ε. (Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος, 105 57 Αθήνα) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

(1) Έγκριση πεπραγμένων.
(2) Υποβολή απολογισμού οικονομικής διαχείρισης έτους 2019 μετά της επ΄ αυτού έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση αυτού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
(3) Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2020.
(4) Ανακοινώσεις.

Θα ακολουθήσει ομιλία του κ. Θοδωρή Σπηλιώτη, επιστημονικού συνεργάτη και καθηγητή του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, συγγραφέα του best seller βιβλίου «Ο Μοναχός που έγινε CEO» – 1000 χρόνια Αθωνικό Management, με τίτλο: «Το Management των Αξιών». Η εισήγηση αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά.
Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του Συνδέσμου για το έτος 2020 και η παράθεση cocktail.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίσταται το ½ τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των ταμειακώς εντάξει και με δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις μελών του Συνδέσμου και αποφασίζει με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών, εκτός των οριζομένων ειδικά περί απαρτίας και πλειοψηφίας στο παρόν Καταστατικό. (Άρθρο 7 παρ. 4 του Καταστατικού).

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα της αμέσως προσεχούς εβδομάδος, δηλαδή την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:30’, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θεωρείται σε απαρτία, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρόντων μελών (Άρθρο 8 του Καταστατικού).

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]