2.025 μερίδες φαγητό ετοιμάστηκαν από τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε. σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ

 Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών, ενόψει του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης αποφάσισε να συνεχίσει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, την ξεχωριστή δράση εθελοντισμού και παροχής στο κοινωνικό σύνολο. Οι δυσκολίες και οι περιορισμοί που επέβαλε η εξέλιξη της πανδημίας, ακόμη και τελευταία στιγμή, απλά μας οδήγησαν να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας με έναν ελαφρά διαφοροποιημένο τρόπο, σε σχέση με αυτό των προηγουμένων ετών.

Ειδικά στις σημερινές συνθήκες είναι ακόμη πιο σημαντικό να καταφέρνουμε να σταθούμε δίπλα ό ένας στον άλλο και όλοι μαζί κοντά σε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, στο «Κέντρο της Γης» στο Πάρκο Τρίτση, για λογαριασμό του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., οι εκπρόσωποι της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΗ, με μεγάλο ενθουσιασμό και διάθεση, ανέλαβαν δράση και προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 275 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας, ενώ παρέδωσαν συσκευασμένα υλικά για την προετοιμασία 1.750  μερίδων σε φιλανθρωπικούς φορείς.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, επιλέχθηκαν οι φορείς που ωφελήθηκαν της δράσης του ΣΕΣΑΕ, οι οποίοι είναι :

  • Το Ίδρυμα Γαλήνη, συσσίτιο στον Κεραμεικό, το οποίο ήταν αποδέκτης 275 παρασκευασμένων μερίδων & συσκευασμένων πρώτων υλών για την παραγωγή 250 μερίδων .
  • Το κοινωνικό συσσίτιο Δήμου Καματερού Αγίων Αναργύρων, το οποίο ήταν αποδέκτης συσκευασμένων πρώτων υλών για την παραγωγή 750 μερίδων.
  • Το κοινωνικό συσσίτιο Δήμου Ιλίου, το οποίο ήταν αποδέκτης συσκευασμένων πρώτων υλών για την παρασκευή 750 μερίδων.

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών ευχαριστεί θερμά όλους όσους κατάφεραν, παρά τις δύσκολες συνθήκες, να ανταπεξέλθουν στο εγχείρημα και συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, την «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», το  «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και τους Χορηγούς του, οι οποίοι τον στήριξαν έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να συναντηθούμε ξανά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και πάλι την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης στο «Κέντρο της Γης»!

Χορηγοί Σ.Ε.Σ.Α.Ε. :

  • “AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
  • “ERGO”, “EUROLIFE FFH” & “MATRIX BROKERS  S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]