Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΣΔΑΕ.

Σε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα διεξήχθη η εκδήλωση του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με Έδρα τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στο Azzurro Cafe Bar στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, δεκάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές – μέλη του Συνδέσμου καθώς και δεκάδες στελέχη της αγοράς της Β. Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, να συζητήσουν για τα τρέχοντα θέματα της αγοράς αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους προς τους ανθρώπους του Δ.Σ του Σ.Δ.Α.Ε..

Σε ένα χαλαρό κλίμα ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αναφέρθηκε στον αριθμό – ρεκόρ μελών που έχουν εγγραφεί στον Σ.Δ.Α.Ε στους μόλις 3 μήνες ζωής του συνδέσμου. Επίσης, ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ, σύμφωνα με την οποία, το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν επιτροπές διαμεσολάβησης με τη συμμετοχή μελών του Συνδέσμου προκειμένου ο Σ.Δ.Α.Ε. να αναπτύξει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην κοινωνία και την αγορά της Θεσσαλονίκης.

Εκτός των μελών του Δ.Σ του Σ.Δ.Α.Ε., τον λόγο έλαβαν και οι εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, οι κ.κ Κυριάκος Μερελής και Κωνσταντίνος Λάσκος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σημασία της συσπείρωσης του κλάδου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σημαντικά θέματα του κλάδου. Επίσης, για ακόμη μία φορά επανέλαβαν, πως η ύπαρξη και ταυτόχρονη δράση του Σ.Δ.Α.Ε. και της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων του Ε.Ε.Θ. δίνει μία τεράστια δυναμική στην εκπροσώπηση της ασφαλιστικής αγοράς την Θεσσαλονίκης και της Β.Ελλάδος εν γένει.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου 5 τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]