Θεσσαλονίκη – Τη Δευτέρα 18/11 οι εκλογές του Σ.Δ.Α.Ε.

Για τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019, έχει οριστεί η σύγκληση της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών και η παράλληλη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στον 1ο όροφο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) από τις 15:00 έως τις 20:00.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ημέρα για την ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλονίκης, καθώς εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές καλούνται να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους σε μία εποχή, όπου οι κλαδικοί συνδικαλιστικοί φορείς παίζουν έναν καταληκτικό και χρήσιμο ρόλο στη στήριξη των δικαιωμάτων των μελών τους.

Ο Σ.Δ.Α.Ε. έπειτα από πολλά χρόνια αδράνειας είναι ξανά στο προσκήνιο με την πρωτοβουλία εννέα ανθρώπων της αγοράς. Με σοβαρότητα, συνέπεια και σκληρή δουλειά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να κινήσουν όλες εκείνες τις διαδικασίες προκειμένου να φτάσουμε την ερχόμενη Δευτέρα στην εκλογική διαδικασία.

Η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου κρίνεται εξαιρετικά σημαντική.

Να υπενθυμίσουμε πως η προσωρινή διοίκηση του ΣΔΑΕ αποτελείται από τους κ.κ:

Μερελής Κυριάκος, Πρόεδρος

Αθανασιάδης Σταύρος, Αντιπρόεδρος Α’

Χρήστου Ιωάννης, Αντιπρόεδρος Β’

Πανίδης Βασίλης, Γενικός Γραμματέας

Βασιλειάδης Αριστείδης, Ταμίας και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Δουμάνης Ισαάκ, Μέλος

Σωτηριάδης Γρηγόρης, Μέλος

H υποστήριξη στον Σ.Δ.Α.Ε. είναι καθοριστική, προκειμένου ο Σύνδεσμος να αποκτήσει δυναμική αλλά και να μπορέσει να υπερασπιστεί τα αιτήματα των μελών του. Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίστηκε το ύψος της ετήσιας συνδρομής να είναι 30€. Για να γίνετε μέλη του Σ.Δ.Α.Ε. αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο infosdae@gmail.com.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]