Ο Σ.Δ.Α.Ε στην εκδήλωση της Δημιουργίας Ξανά για την κοπή της πίτας.

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας της Δημιουργίας Ξανά το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020.

Τον Σ.Δ.Α.Ε εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αριστείδης Βασιλειάδης και ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Ισαάκ Δουμάνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Ταμίας του Σ.Δ.Α.Ε. κ. Βασίλης Πανίδης με την ιδιότητα του Προέδρου της Τ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Α.Ε. κ. Αριστείδης Βασιλειάδης κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι θέσεις της Δημιουργίας Ξανά για ελεύθερη επιλογή του συνταξιοδοτικού και ασφαλιστικού φορέα από πλευράς των πολιτών είναι ένα από τα μέτρα που θα βοηθούσαν στα μέγιστα την ανάπτυξη του κλάδου και την αύξηση των ασφαλιστικών εργασιών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, κ. Θάνος Τζίμερος ευχαρίστησε για την παρουσία επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου και άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στις θέσεις του κόμματος για πλήρη ελευθερία στην επιλογή του ασφαλιστικού φορέα (δημόσιου ή ιδιωτικού) των πολιτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, εκπροσωπώντας το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, οι κ.κ Κυριάκος Μερελής και Κωνσταντίνος Λάσκος.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]