Σήμερα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΔΑΕ

Ακολουθεί πρόσκληση του ΣΔΑΕ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών σάς εύχονται καλή χρονιά και σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Bar and Restaurant AZZURRO (Θεμιστοκλή Σοφούλη86, Καλαμαριά) τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα αποτελέσει ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και να συζητήσουμε για το μέλλον του Συνδέσμου μας σ’ ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Ο ΣΔΑΕ θα φέρει κοντά όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς, ώστε, σε χαλαρό κλίμα, να προσεγγίσουν μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και απαιτούν κεντρικές παρεμβάσεις.

Τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς πρώτης προτεραιότητας, αλλά και να δώσουν το στίγμα ότι ο κλάδος όντας απόλυτα συντονισμένος μπορεί να πετύχει ευκολότερα τους στόχους του.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]