Γίνε και εσύ μέλος του Σ.Δ.Α.Ε.

 Η Θεσσαλονίκη απέκτησε πρόσφατα έναν νέο κλαδικό συνδικαλιστικό φορέα εκπροσώπησης, μετά την εκ νέου δραστηριοποίηση του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών.

Τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019, έχει οριστεί η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, στον 1ο όροφο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) από τις 15:00 έως τις 20:00.

Η σύσταση της προσωρινής διοίκησης έχει ως εξής:

Μερελής Κυριάκος, Πρόεδρος

Αθανασιάδης Σταύρος, Αντιπρόεδρος Α’

Χρήστου Ιωάννης, Αντιπρόεδρος Β’

Πανίδης Βασίλης, Γενικός Γραμματέας

Βασιλειάδης Αριστείδης, Ταμίας και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Δουμάνης Ισαάκ, Μέλος

Σωτηριάδης Γρηγόρης, Μέλος

Ήδη τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. έχουν ξεκινήσει σχετικές επαφές και επικοινωνίες με ανθρώπους του κλάδου και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, με σκοπό να εντοπίσουν τα πρωτίστης σημασίας θέματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα, μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του, ο Σύνδεσμος βρίσκεται δίπλα στον κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της ευρύτερης περιοχής του Νομού Θεσσαλονίκης, με στόχο την ουσιαστική βοήθεια του κάθε συναδέλφου ξεχωριστά. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι, μέσω του sdae.gr, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής μελών, ώστε να εισέλθουν στην ομάδα του Σ.Δ.Α.Ε. και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την υπεράσπιση των κεκτημένων μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, καθώς και για την ανάδειξη του επαγγέλματός μας. Άλλωστε ενωμένοι και οργανωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα απ’ ότι ο καθένας μόνος του.

H υποστήριξη των μελών του Σ.Δ.Α.Ε. είναι εξαιρετικά σημαντική, προκειμένου ο Σύνδεσμος να έχει δυναμική αλλά και να μπορεί να υπερασπίζεται τα αιτήματα των μελών του. Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίστηκε το ύψος της ετήσιας συνδρομής να είναι 30€. Για να γίνετε μέλη του Σ.Δ.Α.Ε. αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο infosdae@gmail.com.

#Μαζί_μπορούμε_περισσότερα!!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]