ΟΑΣΕ – ΣΥΑΕ – ΣΥΛ. ΥΠΑΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ: Ψήφισμα Ενάντια στην Πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η ΟΑΣΕ και ο ΣΥΑΕ συμπαρίστανται και υποστηρίζουν το ψήφισμα του Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μιας υγιούς και ιδιαίτερα κερδοφόρας ασφαλιστικής επιχείρησης που πρωτοστατεί στην ασφαλιστική αγορά εδώ και 130 χρόνια.

Ζητάμε από τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση:

  • να παρέμβει πολιτικά και να σταματήσει την αγοροπωλησία της Εθνικής Ασφαλιστικής, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  και την ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ της ασφαλιστικής αγοράς
  • να περιφρουρήσει τα συμφέροντα των εργαζομένων, των συνεργατών  και των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτρέποντας τις αρνητικές συνέπειες που προκύπτουν από τις συνήθεις πρακτικές των διεθνών κερδοσκόπων, οι οποίες, όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, οδηγούν σε μείωση των θέσεων εργασίας, συρρίκνωση των εισοδημάτων των εργαζομένων και των  ασφαλιστών και παρέχουν αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους εργαζόμενους της ασφαλιστικής αγοράς  και όλους τους πολίτες να προσυπογράψουν το ηλεκτρονικό ψήφισμα στην πλατφόρμα change.org ενάντια στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής:

20 Νοε 2020

Υπογράφουμε το ψήφισμα, αντιδρούμε στην πώληση

Συνάδελφοι,

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαίνεται να εξελίσσονται οι τελευταίες πράξεις του δράματος της «Πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής». Προκειμένου να αποτρέψουμε την πώληση αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να ακυρωθεί η υποχρέωση πώλησης της Εταιρίας μας, δημιουργήσαμε ηλεκτρονικό ψήφισμα στην πλατφόρμα change.org. Σας καλούμε για άλλη μία φορά να δείξετε την ίδια δυναμική όπως σε όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για να αποτρέψουμε την πώληση της Εταιρίας μας.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και αφού ψηφίσετε, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναρτήσετε το ψήφισμα στον λογαριασμό σας στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα αποστολής του ψηφίσματος με e-mail.

Είναι σημαντικό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές.

Ας δείξουμε για άλλη μια φορά ότι στεκόμαστε απέναντι στην πώληση της Εταιρίας μας.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Υπέγραψε το ψήφισμα και δυνάμωσε τη φωνή μας!!!

Ανάρτησε  το στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, twitter) και στείλε το με e-mail σε όσους περισσότερους μπορείς.

https://www.change.org/p/ο-έλληνας-πρωθυπουργός-οχι-στο-ξεπούλημα-της-εθνικής-ασφαλιστικής/signatures/confirm?token=31c8325e-d57e-4636-8109-34be87b7231c

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]