” Το Παιδί Που Τόλμησε ” Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση του ΣΥΑΕ

” Το Παιδί Που Τόλμησε ” (Ο τίτλος του έργου γεννήθηκε από τα παιδιά!)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ έχει την μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσει μαζί με τα «λιλιπούτια» μέλη των οικογενειών σας να παρακολουθήσετε  την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 11.00 π.μ(προσέλευση από 10:30) στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσιατην παιδική-οικογενειακή παράσταση «Το Παιδί Που Τόλμησε».

Στην αρχαιότητα η λέξη παραμύθι σήμαινε παρηγοριά και ο παραμυθάς ήταν ο παρηγορητής. Τα φώτα ανάβουν και ο παραμυθάς εμφανίζεται, έχει γράψει το έργο, αλλά δεν έχει βρει την αρχή του…  διότι θέλει να είναι διαφορετική από όλα τα άλλα  παραμύθια… Οι ήρωες αλλάζουν ρόλους και μέσα από τη διάδραση βρίσκουν μαζί με τα παιδιά την αρχή της ιστορίας!

Το μυαλό μας είναι το παν, έλεγε ο Σωκράτης, μέσα από αυτή την φράση τα παιδιά μαθαίνουν πως η αυτοπεποίθηση και το θάρρος γίνονται σύμμαχοι στη ζωή τους.

Έκφραση συναισθημάτων και λόγου, πολιτισμός, δημιουργία, αγάπη, όρια, σεβασμός, αυτοεκτίμηση, χαρά και ψυχαγωγία είναι οι  λέξεις – κλειδιά του έργου!

Η πολιτεία των «ορίων», η πολιτεία της «τελειότητας», ο σοφός Σωκράτης, ο διάσημος- υπερόπτης  Βασιλιάς και πολλοί ήρωες, ξυπνούν πάλι την ελευθερία μέσα μας!

Μια μοναδική παράσταση για μικρούς (από 3 ετών) και μεγάλους με ένα εντυπωσιακό εικαστικό θέαμα. Ένα έργο που προάγει ιδέες αναφορικά με την διαχείριση των συναισθημάτων και την οριοθέτηση της συμπεριφοράς των παιδιών.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να δουν την παράσταση μπορούν να στείλουν email στο syae@oase.gr. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αναγράφετε: το ονοματεπώνυμο,  την εταιρεία, τον αριθμό των ατόμων, το τηλέφωνο επικοινωνίας & το email σας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 12/12/2019 & ώρα 15:00 μ.μ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]