ΣΥΑΕ | Νέα διαδικασία αιμοδοσία λόγω COVID 19

Ο ΣΥΑΕ, πιστός στις προσπάθειες για αλληλεγγύη και βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, ακόμα και αυτές τις «διαφορετικές» μέρες φροντίζει να συνεχιστεί η διαδικασία αιμοδοσίας.

Και τα δυο νοσοκομεία που συνεργαζόμαστε: το ΝΙΜΙΤΣ & ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να μπορέσουμε με ασφάλεια να επιτελέσουμε το ηθικό μας χρέος προς τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας και συναδέλφους μας προσφέροντας λίγο από το αίμα μας και να σώσουμε ζωές!

Στο Νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ», όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, θα επικοινωνούν με  τους υπεύθυνους: κ. Τραγόμαλο  και κα Γκαβογιάννη στο τηλέφωνο 210 7288467, θα προγραμματίζεται ραντεβού, συγκεκριμένη μέρα και ώρα,  ώστε να μην είναι περισσότερα από 2 άτομα στην αίθουσα. Τα ραντεβού θα  ορίζονται από 08:30-14:30 καθημερινά.

Διευκρινίζουμε ότι η αίθουσα αιμοδοσίας του νοσοκομείου είναι εντελώς ξεχωριστό κτήριο με ανεξάρτητη πόρτα και δεν έχει καμία σχέση με το  κτήριο του νοσοκομείου.

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η αιμοδοσία θα γίνεται Δευτέρα έως και Παρασκευή  από τις 08:30 έως τις 14:30 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00.

Επίσης θα δηλώνεται ότι είστε μέλη του ΣΥΑΕ, έτσι ώστε να προστίθεται η μονάδα στην τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Το νοσοκομείο θα δίνει και την απαραίτητη βεβαίωση σε όλους του συναδέλφους, έτσι ώστε να δικαιολογήσουν την μετακίνησή τους (σε περίπτωση που τα μέτρα  μετακίνησης επανέλθουν), αλλά και ως αποδεικτικό για την εργασία τους.

Τέλος θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους συναδέλφους που θα δώσουν αίμα, να μας ενημερώνουν με ένα mail  στο syae@oase.gr, έτσι ώστε να μπορούμε και εμείς να «ενημερώνουμε» το αρχείο μας με το σύνολο των μονάδων που έχουμε στην τράπεζα μας

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 6932107912 κα Προβίδα ή στα τηλέφωνα του συλλόγου 2103616572

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]