Σ.Υ.Α.Ε. – Πρόσκληση σε Σχολές Γονέων & Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας

Σχολές Γονέων

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 17η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Όλοι οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι που είναι ή πρόκειται στο άμεσο μέλλον να γίνουν γονείς, γυναίκες και άντρες μπορούν να βρουν στις Σχολές Γονέων την υποστήριξη  που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον πιο δύσκολο ρόλο που καλούνται να παίξουν: του γονέα.

Ελάτε να συζητήσουμε και να βοηθήσουμε στην ανατροφή των παιδιών μας για να γίνουν  υπεύθυνα, συνεργάσιμα, δημιουργικά και ευτυχισμένα!

Οι ομάδες γίνονται, απογευματινές ώρες, στα γραφεία του Συλλόγου, έχουν συχνότητα 2 φορές το μήνα και διάρκεια μιάμιση ώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, στο email  syae@oase.gr   όπου  θα  αναγράφονται  το  ονοματεπώνυμο,  η εταιρία, η ηλικία του παιδιού, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας & το email.

Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας

Παράλληλα, ο Σ.Υ.Α.Ε.  βλέποντας τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση που είχαν τα εργαστήρια ενηλίκων που διοργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια, δίνει  τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν σε Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας.

«Δίδαξέ με και θα το ξεχάσω, δείξε μου και θα το θυμάμαι, κάνε με να το ζήσω και θα το καταλάβω!!»

Κομφούκιος

Η ομάδα είναι βιωματική και βοηθά τον καθένα μας να γνωρίσει καλύτερα τον Εαυτό του και να μάθει να τον φροντίζει ακούγοντας περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και σταδιακά να απαλλαγεί από αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις που τον περιορίζουν. Προσφέρει πρακτικά εργαλεία ώστε να βρει ο καθένας μας το δικό του τρόπο να ζει την καθημερινότητά του με ηρεμία, χαρά και αισιοδοξία!!

Οι ομάδες γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου απογευματινές ώρες (μετά τις 18:00μμ), έχουν συχνότητα 2 φορές το μήνα και διάρκεια μιάμιση ώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, στο email  syae@oase.gr όπου  θα  αναγράφονται  το  ονοματεπώνυμο,  η εταιρία, η διεύθυνση , το τηλέφωνο επικοινωνίας & το email.

 Δηλώσεις  συμμετοχής  θα  γίνονται  δεκτές  μέχρι  28/9/2019

Προσοχή:  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]