Στις 17 Οκτωβρίου η φετινή ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων

Την ευκαιρία για μια σε βάθος συζήτηση όλων των κρίσιμων ζητημάτων της ασφαλιστικής αγοράς, θα έχουν οι συμμετέχοντες στη φετινή ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, που θα πραγματοποιηθεί στο Gazarte, 17 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ..

Ο ΣΕΜΑ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα φέρει «κοντά» όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς, ώστε, σε χαλαρό κλίμα, να προσεγγίσουν μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και απαιτούν κεντρικές παρεμβάσεις.

Εκπρόσωποι της πολιτείας, καθώς και φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας, θεσμικοί παράγοντες, αλλά και ανώτατα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, καθώς και να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς πρώτης προτεραιότητας, αλλά και να δώσουν το στίγμα ότι ο κλάδος όντας απόλυτα συντονισμένος μπορεί να πετύχει ευκολότερα τους στόχους του.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, σε δήλωσή του αναφέρει σχετικά ότι «ο ΣΕΜΑ προσκαλεί τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε έναν ανοιχτό διάλογο για μια ισχυρότερη ιδιωτική ασφάλιση, που θα δώσει λύσεις ουσίας σε χρόνια και σοβαρά κοινωνικά ζητήματα και που θα στηρίξει την οικονομία στην προσπάθειά της ενισχύσει τους ρυθμούς ανάπτυξης».

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Insuranceforum.gr και η Insurance Innovation.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]