Προσβολές ΜΩΡΑΚΗ για τα σωματεία διαμεσολάβησης. Ανακοίνωση Σ.Π.Α.Τ.Ε

Θύελα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στην ασφαλιστική αγορά το απαράδεκτο και προσβλητικό άρθρο του κ. Ν. Μωράκη σχετικά με τα σωματεία διαμεσολάβησης και κατα πόσο είναι αναγκαία.

Αμεσα αντέδρασε ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Σ.Δ.Α.Ε) δημοσιοποιώντας μία ιδιαίτερα καυστική απάντηση προς τον κ. Μωράκη και την ιστοσελίδα του.

Με διαφορά λίγων ωρών ακολούθησε η ενημέρωση της Π.Ο.Α.Δ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών) και του Σ.Π.Α.Τ.Ε (Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν.Αττικής)

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του Δ.Σ του ΣΠΑΤΕ για το εν λόγω….απαράδεκτο δημοσίευμα!

Διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη το άρθρο του κ. Ν. Μωράκη που αναρτήθηκε στις 15.4.2020 στο asfalistikomarketing.gr και ειλικρινά προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον σκοπό και την χρονική στιγμή που επέλεξε να το δημοσιεύσει ?
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η πλήρης άγνοια του δημοσιογράφου, της νόμιμης θεσμοθετημένης λειτουργίας των Σωματείων της Διαμεσολάβησης, αλλά και το ατυχές του χρόνου, διότι έρχεται μετά από κοινές επιτυχείς ενέργειες όλων των εκπροσώπων της Διαμεσολάβησης συνεπικουρημένη από τα κατά τόπους Επαγγελματικά Επιμελητήρια, και για τα Σωματεία της Αθήνας από το ΕΕΑ, σε όλα τα σοβαρά θέματα που μας απασχόλησαν συνέπεια της πανδημίας του covid-19.

Ειδικότερα ενημερώνουμε τον κ. Μωράκη :
• O Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής – ΣΠΑΤΕ, που όπως προσβλητικά αναγράφει για τα Μέλη του Δ.Σ. και τους Συναδέλφους μας,
“ πέρα από αυτά τα Σωματεία όμως υπάρχει και ο ΣΠΑΤΕ και καμιά δεκαριά ίσως και …………..” είναι επίσημο θεσμοθετημένο Πρωτοβάθμιο Σωματείο εκπροσώπησης της Διαμεσολάβησης και μάλιστα βάσει του Καταστατικού του , αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.spate.gr , εγγράφει ως Μέλη του “ άτομα ή εκπροσώπους εταιριών που έχουν λάβει την εκ του νόμου προβλεπόμενη από τον εκάστοτε ισχύοντα νόμο άδεια Ασφαλιστικού Πράκτορα και έχουν έδρα τον Ν. Αττικής”
• Η κατηγορία Μελών που εγγράφει το κάθε Σωματείου και κατ’ επέκταση η εκπροσώπηση τους δεν τροποποιείται με βάση ένα δημοσίευμα, όπως τεχνηέντως επιχειρείτε, αλλά είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων νόμιμων και δημοκρατικών διαδικασιών και βεβαίως όπως προβλέπεται βάση καταστατικού.Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]