Συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΔ και κοπή πίτας

Την Παρασκευή 17/1/2020 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Κατά τη συνεδρίαση, συζητηθήκαν θέματα που απασχολούν τον Κλάδο, κατατέθηκαν προτάσεις και τέθηκαν οι πρώτοι στόχοι για τη νέα διοικητική περίοδο που μόλις ξεκίνησε.

Μεταξύ των βασικών στόχων της νέας διοίκησης αναδείχθηκαν οι εξής:
• Η περαιτέρω διεύρυνση και ενδυνάμωση της ΠΟΑΔ μέσω της εγγραφής σε αυτήν, των Συλλόγων που δεν έχουν ακόμα ενταχθεί στο Δευτεροβάθμιο θεσμικό όργανο του Κλάδου μας.
• Η παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για την δημιουργία Συλλογικών Πρωτοβάθμιων Σωματείων, σε περιοχές που αυτά δεν υπάρχουν ή βρίσκονται υπό σύσταση.
• Η συστηματική και συνεχής προσπάθεια δημιουργίας συνεργιών με Θεσμικούς Φορείς όπως Επιμελητήρια, Συνομοσπονδίες, Εποπτική Αρχή κ.α. με σκοπό πάντα την καλύτερη προβολή των θέσεων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και την επίλυση θεμάτων που την απασχολούν.

Με το πέρας της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Μιχαλόπουλος Παναγιώτης, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δ.Σ. ευχόμενος σε όλους τους συναδέλφους και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους.

Για την ιστορία, το φλουρί έτυχε στο κομμάτι του Χριστού…

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]