Ανακοίνωση Π.Ο.Α.Δ για το ατυχέστατο άρθρο του Ν.Μωράκη!

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σχετικά με το απαράδεκτο και προσβλητικό άρθρο του Ν. Μωράκη μέσα απο το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως τα σωματεία των διαμεσολαβητών είναι αχρείαστα δεδομένου οτι υπάρχει η επιτροπή Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (!!) και μερικά ακόμη σωματεία. Μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρει πως “το έχουμε κουράσει με τα σωματεία” και πως ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι “μερικοί Θεσσαλονικείς” (!!!)

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ο.Α.Δ

Σε μια ιδιαίτερη φορτισμένη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας covid-19 και της οικονομικής κρίσης που προέκυψε, ο Κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης τοποθετήθηκε μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων, των κατά τόπους Πρωτοβάθμιων Σωματείων, Συνδέσμων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – ΠΟΑΔ έγκαιρα και έγκυρα διασφαλίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Επαγγελματικά Συμφέροντα των Συναδέλφων μας.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Διαμεσολάβησης αποδεδειγμένα επέδειξαν την απαιτούμενη συσπείρωση και σοβαρότητα στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους, σε συνδυασμό με την υποστήριξη από τα κατά τόπους Επαγγελματικά Επιμελητήρια, όπως επισημαίνεται άλλωστε και σε πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα του Προέδρου του ΕΕΑ, για τον καταλυτικό ρόλο των Σωματείων της Διαμεσολάβησης.

Προς δυσάρεστη έκπληξη μας όμως το άρθο του κ. Ν. Μωράκη που δημοσιεύθηκε στις 15.4.2020 στο asfalistikomarketing.gr έρχεται με τον χειρότερο τρόπο να αμαυρώσει και επιχειρεί να διαγράψει το θετικότατο αποτέλεσμα όλης αυτής της Συλλογικής προσπάθειας των Σωματείων και των εκλεγμένων Αντιπροσώπων τους, αναφέροντας αδικαιολόγητες ανακρίβειες και προσβλητικές περιγραφές για τον τρόπο λειτουργίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων και των θεσμικών οργάνων της Διαμεσολάβησης γενικότερα,  εξαιτίας μιας ανεπίτρεπτης άγνοιας όπως θέλουμε να πιστεύουμε και όχι πιθανής σκοπιμότητας,

Εάν το ζητούμενο στο ατυχέστατο αυτό άρθρο του κ. Μωράκη είναι η συνένωση των θεσμικών οργάνων της Διαμεσολάβησης με στόχο την συσπείρωση και ενδυνάμωση της εκπροσώπησης του Κλάδου, αυτό πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν επιβάλλεται άλλα θα είναι αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής και καταστατικής διαδικασίας.

Άλλωστε η ΠΟΑΔ ως το μοναδικό δευτεροβάθμιο θεσμοθετημένο όργανο εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης έχοντας ήδη ως Μέλη της 10 Πρωτοβάθμια Τοπικά Σωματεία , έχει την καταστατική επάρκεια, την οργανωτική δομή και ανταποκρίνεται ήδη με επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]