Κυριάκος Μερελής: Η συμμετοχή όλων στα κοινά του κλάδου μας είναι καθοριστική για την ανάπτυξη του

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα μεθαύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17.00 με 19.00 ο κ. Μερελής Κυριάκος, υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης δήλωσε τα εξής:

“Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σημαντικές νομοθετικές, φορολογικές και ασφαλιστικές αλλαγές που οφείλονται συνδυαστικά στην υπερδεκαετή οικονομική κρίση και στην πανδημία του κορωνοΐου.
Επιπλέον, οι συνέπειες αλλά και οι ευκαιρίες του τεχνολογικού και ψηφιακού μετασχηματισμού, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως απότοκο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, απαιτούν ισχυρή θεσμική εκπροσώπηση του επαγγελματικού μας κλάδου προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε σε συνεργασία με την πολιτεία και τους υπόλοιπους θεσμικούς εταίρους, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας και ανάπτυξης του επαγγέλματος μας.
Πρέπει να κατανοήσουμε πως η συμμετοχή όλων στα κοινά του κλάδου μας είναι καθοριστική για την ανάπτυξη του.”
Ο κ. Μερελής θα εκπροσωπήσει το Ε.Ε.Θ απευθύνοντας χαιρετισμό κατα την έναρξη της διαδικτυακής εκδήλωσης.
Να υπενθυμίσουμε πως η εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε είναι ανοιχτή προς μέλη και μή μέλη. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε απο το sdae.gr
H διαδικτυακή εκδήλωση αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον δεδομένου ότι θα γίνει παρουσίαση δύο προγραμμάτων ασφάλισης με ασφάλιστρο ιδιαίτερα χαμηλό για τα μέλη του Σ.Δ.Α.Ε αλλά και η πρώτη παρουσίαση του Κώδικα Ηθικής και Επαγγελματικής Δεοντολογίας μελών του Σ.Δ.Α.Ε.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]