Κυκλοφόρησε το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Ε.Ε.Α.Ε

Κυκλοφόρησε το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Ενωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος το οποίο περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Στο Editorial, η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Λύχρου εκφράζει την ελπίδα ότι η αγορά μας μπορεί και πρέπει να στοχεύσει ψηλότερα, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια που έδειξε όλα τα χρόνια.
Παράλληλα το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Ε.Ε, η κ. Στέλλα Βικτωράτου, επιχειρεί μια στρατηγική επισκόπηση του κλάδου μας και παραθέτει συμπεράσματα μελετών-αναλύσεων αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται.

Η παρουσία της Ένωσής μέσω του Αντιπροέδρου της, κ. Χάρη Αλεξόπουλου, στο συνέδριο InsureTech, ψηφιακής τεχνολογίας και εξέλιξης στην Αγορά μας, παρατίθεται στη συνέχεια, με απόψεις θέσεις και συμπεράσματα που διατυπώθηκαν. Το τεχνολογικό μέλλον, προοιωνίζεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Τέλος στην σελίδα «Για να γνωρίζεις»,  ενημερωνόμαστε για τα βραβεία επιχειρηματικότητας, το νέο συνταξιοδοτικό, την Επιτροπή για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, στην οποία κλήθηκαν και συμμετέχουν η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ε.E.A.Ε από πλευράς Διαμεσολάβησης καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Κατεβάστε την ηλεκτρονική έκδοση της Ε.Α.Ε.Ε από το παρακάτω link

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]