Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Διασφαλίζω

Την κοινή διαπίστωση για ότι ζούμε πρωτόγνωρες, απρόσμενες, ανατρεπτικές και ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εκφράζει στο Editorial η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Λύχρου. Παράλληλα όμως λέει, ότι υπάρχει ελπίδα και παραδοχές μέσα από το έργο φωτεινών συνανθρώπων μας, που ξεπερνούν δικαιολογημένους φόβους και δίνουν κουράγιο σε όλους μας. Με ψυχραιμία και ερωτηματικά περιμένουμε την επόμενη μέρα. Υπηρετώντας ένα επάγγελμα που έχει διδαχθεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, ως  Διοικητικό Συμβούλιο ιεραρχήσαμε, διεκδικήσαμε και πετύχαμε τις αναγκαίες ελαφρύνσεις για όλους τους συναδέλφους μας. Για να είμαστε έτοιμοι να επανεκκινήσουμε και να ξαναμπούμε στην πρώτη γραμμή, την επόμενη ημέρα, που είναι ήδη μπροστά, σε ένα ανόμοιο με αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα περιβάλλον.

Ακολουθεί μια παρουσίαση σε επιμέλεια της Προέδρου Δήμητρας Λύχρου και του Αντιπροέδρου Χάρη Αλεξόπουλου,  των αποφάσεων και ενεργειών της χώρας μας και του αποτελέσματος των μέχρι σήμερα προσπαθειών όλων των Ελλήνων.  Καταφέραμε κατά γενική ομολογία, να γίνουμε παράδειγμα διεθνώς για την έγκαιρη και αποτελεσματική λήψη και τήρηση μέτρων  και για την αποδοχή οικονομικών θυσιών προκειμένου να προστατευτεί και να προαχθεί η υγεία των συνανθρώπων μας. Σε ένα τελείως διαφορετικό αύριο, εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι και πιο ενωμένοι από ποτέ.

Οι ενέργειες της Ένωσής μας, με ανακοινώσεις, δελτία τύπου και υπομνήματα καθώς και οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών στο επάγγελμά μας  λόγω της πανδημίας, παρουσιάζονται αναλυτικά στις επόμενες σελίδες του περιοδικού μας.

Συντονισμένα, γρήγορα και αποφασιστικά, ενημερώσαμε και διεκδικήσαμε για τον κλάδο, τα αναγκαία εκείνα μέτρα για την ενίσχυση μας. Και πετύχαμε πολλά.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των γραφείων μας, με προτάσεις εκσυγχρονισμού με χρήση τεχνολογίας αλλά με κριτήριο τη βέλτιστη ανθρώπινη επικοινωνία, παρουσιάζεται από τον συνάδελφό μας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης κ. Κώστα Γρηγορόπουλο. Πολύ ουσιαστικές οι σκέψεις του, όπου καταδεικνύεται για μια ακόμη φορά, ότι με απλά βήματα και αποφασιστικότητα μπορούμε και να διευκολύνουμε την εργασία μας και να γίνουμε πιο παραγωγικοί διατηρώντας επαγγελματισμό και ήθος.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον για όλους μας είναι το φοροτεχνικό βήμα που ακολουθεί. Ο συνεργάτης μας κ. Νίκος Λάμπρου, αναλύει μέτρα και άλλα φοροτεχνικά θέματα στα πλαίσια στήριξης του κλάδου μας λόγω της πανδημίας.

Τέλος στη σελίδα μας «Για να γνωρίζεις», σας υπενθυμίζουμε να μας στείλετε στοιχεία σας, για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της ιστοσελίδας μας, καθώς και μια ευχάριστη διαπίστωση του Γενικού μας Γραμματέα κ. Κώστα Βλαχάκη για την συσπείρωση των μελών μας γύρω από την Ένωση, τα ευχαριστήρια και αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνουμε από πολλά μέλη, κάτι που μας δίνει ενέργεια να συνεχίζουμε δυνατά.

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της και τη βιωσιμότητά της.

Διαβάστε το νέο τεύχος πατώντας στην εικόνα:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]